Україна і Британія розроблять спільний план протидії російській гібридній війні, – Аваков

Бугогардівське козацтво

28/03/2024 AA 0

Чорним шляхом З давніх-давен Середнє Подніпров’я стало вузлом усіх доріг. Безмежні степові гони сприяли становленню вільного, непокірного характеру тих, хто тут проживав. Хай то будуть […]

Україна і Велика Британія розроблять спільний план в питаннях протидії російській гібридної війні. Країни співпрацюють, як близькі партнери проти спільних загроз

Про це заявив глава МВС Арсен Аваков, передає прес-служба відомства.

Сьогодні міністр внутрішніх справ Арсен Аваков і радник прем’єр-міністра Великої Британії з міжнародних питань Девіда Куаррі провели зустріч, на якій обговорили протидію гібридним загрозам з боку Росії, терористичні акти на сході України і інформаційну війну.

Переговори відбулися в рамках візиту президента України Володимира Зеленського в Лондон.

“Обговорили план співпраці і обміну інформацією для протидії гібридної війні, яку веде Російська Федерація. Ми співпрацюємо як близькі партнери проти спільних загроз”, – зазначив Аваков.

Окремо на зустрічі сторони обговорили питання співробітництва з міграційних питань та реалізацію проекту МВС з психологічної реабілітації ветеранів.

Нагадаємо, сьогодні президент Володимир Зеленський зазначив, що британська інфраструктура психологічної реабілітації ветеранів війни одна з найпрофесійніших у світі. І висловив надію, що Британія підтримає Україну в цьому питанні.

MIXADV

цікаве