У них не просто «рильце в пушку, а на рилі подушка» (відео)

Бугогардівське козацтво

28/03/2024 AA 0

Чорним шляхом З давніх-давен Середнє Подніпров’я стало вузлом усіх доріг. Безмежні степові гони сприяли становленню вільного, непокірного характеру тих, хто тут проживав. Хай то будуть […]

Володимир Ар’єв перед допитом у ДБР: Влада дала команду тягати на допити викривачів, а не тих, хто «злив» спецоперацію по «вагнерівцях» ворогу

 

Правоохоронні органи мають зайнятись розслідування зливу спецоперації по «вагнерівцям» замість того, щоб тягати на допити тих, хто опублікував інформацію про злив. Про це сказав народний депутат фракції «Європейська Солідарність» Володимир Ар’єв у коментарі журналістам перед допитом в ДБР.

«Ця справа має розслідуватися СБУ, але Банкова передала ручному ДБР цю справу. Вочевидь для того, щоб повністю контролювати хід розслідування. Бо в СБУ ще залишилися слідчі, які, м’яко кажучи, не схвалюють те, що сьогодні відбувається зі спецслужбами, коли зливаються спецоперації, коли вагнерівцями взагалі як структурою ніхто не займається, хоча інформація по всіх вагнерівцях є, і дають команду взагалі цією справою не займатися. Проте мушу розчарувати тих, хто вважає, що це було розголошення таємної інформації, адже я оприлюднив дані давно про те, що гриф таємності з документів було знято перед тим, як була вся інформація про спецоперацію передана в Офіс генерального прокурора, який відповідно подав до Шевченківського суду подання про притягнення до відповідальності та висування підозри вагнерівцям, яких мали 25 липня зустрічати в Україні, якби ця спецоперація не була злита», – сказав він.

«Я буду наполягати, щоб питали не мене, а тих хто брав участь у нараді 24 липня в Офісі президента, після чого фінальна частина спецоперації спочатку була перенесена на тиждень, а перед тим, як її остаточно закрити і завершити, всіх цих вагнерівців затримало білоруське КДБ через злив інформації з першого офісу на Банкові. Тут якраз треба шукати, хто розголосив інформацію ворогам, а не тих, хто підняв шум через злив спецоперації ворогам», – додав Ар’єв.

Крім цього народний депутат зазначив, що «Європейська Солідарність» наполягає на створенні ТСК щодо розслідування «справи вагнерівців».

«Ми збираємо з колегами з Голосу підписи (за позачергове засідання для створення ТСК по вагнерівцям – ред.). Ясна річ, що «Слуги» не хочуть підписувати це і продовжують займати страусячу позицію, наче нічого не відбулося. Проте довго так не буде. Навіть те, що вони не створюють ТСК і протидіють цьому. Це лише підтверджує, що у них не просто «рильце в пушку, а на рилі подушка», – наголосив політик.

Джерело


Volodymyr Ariev
Володимир Ар’єв

Провів три години на допиті в ДБР у справі «розголошення таємної інформації» по «вагнерівцям».

Їх більше цікавить, звідки я отримав матеріали, ніж хто злив спецоперацію з офісу президента. Логічно, бо якщо розслідувати неупереджено, ДБР вийде на хазяїна. Тому це розслідує саме ДБР.

Але далі буде…

MIXADV

цікаве