Луческу залишився тренером “Динамо” після зустрічі з Суркісом

Габон став найбільшим експортером авіазапчастин до Росії, – росЗМІ

29/03/2024 AA 0

Згідно з даними російської митниці, Габон несподівано став найбільшим експортером запчастин для літаків до Росії. Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на The Moscow Times. У російських ЗМІ пишуть, […]

Румун не подавав у відставку.

Луческу залишився тренером

Луческу буде тренувати “Динамо”© ФК Динамо

Президент “Динамо” Ігор Суркіс повідомив про те, що провів зустріч з Мірчею Луческу і румун залишився головним тренером команди.

“Все нормально. Є у “Динамо” тренер”, – наводить слова Суркіса ютуб-канал “Циганик LIVE”.

Пізніше Аркадій Запорожану, агент Мірчі Луческу, прокоментував інформацію про те, що румун подав у відставку з поста головного тренера “Динамо”:

“Ні. Це була особиста переписка між ним та Ігорем Михайловичем Суркісом. Ця розмова була ще в суботу. Будемо з’ясовувати, як це потрапило в пресу. Якщо хтось захоче побачити, то я все можу показати.

У нас завтра о 9:30 літак на Київ. Луческу – головний тренер “Динамо”. Цим листом він хотів показати, що він не тримається за крісло тренера. Він хотів показати, що не заради грошей прийшов. Якщо його прихід може завадити “Динамо”, то він спокійно піде. Імідж клубу набагато дорожче”, – наводить слова агента rsport.ria.ru.

Нагадаємо, 23 липня київське “Динамо” оголосило про призначення багаторічного головного тренера “Шахтаря” Мірчі Луческу на посаду наставника команди. Контракт підписаний на 2 роки з опцією продовження на рік.

Сьогодні, 27 липня, румунські ЗМІ повідомили про те, що Луческу більше не є головним тренером київського “Динамо”.

MIXADV

цікаве