Митрополит РПЦвУ Антоній гучно розвінчав міф про «глибоко християнську Росію»

Микола Княжицький: За крок до заборони діяльності РПЦ

28/03/2024 AA 0

Микола Княжицький, український журналіст, народний депутат України Фото: Олена Чернінька Знову обшуки та арешти з розкриттям чергової мережі агентів російських спецслужб в середовищі Української православної […]

Християни не можуть повсюди бачити ворогів

Керуючий справами РПЦвУ (УПЦ МП) митрополит Антоній розповів секрет, завдяки якому відкрилась правда про так звану високодуховну православну Росію.

«Життя християнина – щасливе життя, – розповів єрарх в коментарі порталу «Православне життя». – Тому так просто перевірити, чи християнин я. Якщо щасливий, всім задоволений – можеш вважати себе християнином. Якщо ж людина постійно всім незадоволена і їй постійно чогось бракує, якщо навколо вона бачить тільки недосконалість, а в усіх оточуючих – ворогів, то таку людину навряд чи можна назвати християнином», – зазначив владика Антоній.

Цікаво, як владика зараз прокоментує загарбницьку політику християнської Російської Федерації, якій бракувало власних територій і вона окупувала частину України? Як він трактує постійні нарікання абсолютної більшості істинно православних росіян, які чи не на кожному кроці вказують на недосконалість «загниваючих» Європи та Штатів? Чи вважає він християнами громадян РФ, які бачать своїми ворогами Україну, яка святкує 8 травня а не 9-те, та європейські держави, у яких демонтують пам’ятники радянським воєначальникам-м’ясникам? І чи назве він віруючими єпископів РПЦ, яким повсякчас ввижається тотальна «чипізація населення» через вакцинацію?

Ймовірно, митрополит Антоній намагався виставити в негативному світлі сучасну Україну та проукраїнські сили. Натомість йому вдалась досить мила обмовка «по Фрейду», завдяки якій тепер кожен розуміє чим і ким насправді є сучасний пропагандист «руского міра».

MIXADV

цікаве