Собаки більше не потрібні? Мережа вибухнула через “ідеї” Гончарука з продажу наркотиків

Пазурі Кремля в наукових колах заходу: як західні університети стали цінним джерелом розвідданих для рашистів

29/03/2024 AA 0

У середині січня естонські служби безпеки затримали В’ячеслава Морозова, професора міжнародної політичної теорії в Тартуському університеті, що в Естонії. Це один з найстаріших вишів країн […]

У мережі обурюються через заяву прем’єр-міністра України Олексія Гончарука, що для виплати іпотеки в Україні потрібно продавати зброю або наркотики.

Про це українці пишуть у соцмережах.

“Щоб виплачувати іпотеку за квартиру потрібно торгувати наркотиками або зброєю – Гончарук. Звичайно ж він мав на увазі, що і квартири дорогі, і відсотки високі. Це правда. Але вже варто навчитися контролювати свої “вислови”. Ти ж прем’єр”, – написав політичний експерт Валерій Клочок в Facebook.

 

За лічені години новина стала однією з найобговорюваніших в Україні, свою думку українці активно пишуть у коментарях.

“Тепер коли вас зловлять на продажі наркотиків, ви зможете сказати, що вам прем’єр дозволив”, “В голові потихеньку вибудовується нова екоміка – допустимо 100 кг коксу, це квартира, а 1 кг коксу – це 1000 елітних собак. Чекаю звіту як там справи з собако-коксівним запасом України”, ” Собаки були, тепер наркотики, що далі? нирку продавати?”, ” Всім хто платить іпотеку – приготуватися до перевірки”, ” з власного досвіду?”, “Прем’єр поганого не порадить”, – пишуть в мережі.

Раніше  повідомлялося, що нардеп від партії “Слуга народу” Євген Брагар в прямому ефірі порадив пенсіонерці продати свою собаку, щоб оплатити квитанцію за газ.

MIXADV

цікаве