Нардеп Сергій Ларін поширив у соцмережах антиукраїнську пропаганду (ФОТО)

Чисельність населення України на вільних територіях 31,5 мільйона

28/03/2024 AA 0

Міністерство соціальної політики презентувало Стратегію демографічного розвитку України на період до 2040 року. Вона на меті забезпечити довгострокове відтворення населення України, зокрема, в умовах війни, епідемії, бідності, […]

Екс-очільник Кіровоградщини і представник “Партії регіонів”, а нині нардеп від “Опозиційного блоку” Сергій Ларінпоширює на своїй сторінці у Фейсбуці новини із пропагандиських сепаратистських ресурсів.

 

Зокрема, він поширив новину із сайту “Русская весна” від користувача Андрія Ватсенко, на сторінці якого красується символіка так званої “новоросії”. Матеріал присвячений провокаціям, які відбулись 9 травня у Києві, має пропагандиський характер і рясніє звинуваченнями у неонацизмі. Також ототожнюються поняття “неонацист”, “нацист” і “націоналіст”.

Користувачі соцмереж жваво і з осудом відреагували на подібні дописи і хотіли б привернути  до нього увагу СБУ.

– Чи заходила на ці сторінки СБУ – не відомо. А от Сергій Миколайович Ларін на таких сайтах «пасеться» регулярно і постить звідти всю оцю ворожу, сепаратистську маячню. То якому ж народу служить цей «народний» депутат? Ось так екс-регіонали і комуністи готують собі реванш у боротьбі за владу на віддалену перспективу, нехтуючи безпекою нашої держави. – пише в соцмережі викладач і громадський активіст Олександр Ратушняк.

Докладніше в розділі Нардеп Сергій Ларін поширив у соцмережах антиукраїнську пропаганду (ФОТО) — Інформаційний портал Кіровоградщини – Гречка – Новини Кіровоград на сайті gre4ka.info

MIXADV

цікаве

Be the first to comment

Leave a Reply