Все московським попам, та московським попам…

Габон став найбільшим експортером авіазапчастин до Росії, – росЗМІ

29/03/2024 AA 0

Згідно з даними російської митниці, Габон несподівано став найбільшим експортером запчастин для літаків до Росії. Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на The Moscow Times. У російських ЗМІ пишуть, […]

У Мережі з’явився фільм про храм, збудований на гроші мера Кропивницького (ВІДЕО)

На YouTube виклали міні-фільм про Свято-Успенський храм у Кропивницькому.

Про це повідомляє кореспондент «УЦ».

Храм збудували у 2013 році. Одним із головних меценатів-пайщиків, якщо не єдиним, був теперішній міський голова Кропивницького Андрій Райкович. Храм збудовано для УПЦ МП. Раніше на Новомиколаївці багато років не функціонував жоден з храмів, і от такий подарунок московським попам: спочатку будинок культури для богослужінь, а потім і цілий храм навпроти школи. Хороше сусідство було б для духовності якби храм був українським.

 Симпатії міського голови Андрія Райковича, на жаль, не розповсюджуються на справжню українську церкву. Нещодавно його чиновники з міської архітектури поставили під надуманим приводом заборону на будівництво кафедрального собору УПЦ Київського патріархату. Ця антиукраїнська “мишина возня” триває у місті вже майже десять років, то влада допомагає практично лише чужій московський церкві, навіть переконуючи навколишніх, що лише вона є “канонічною”. І це в той час коли саме ця церква благословила кровопролиття на сході України.

MIXADV

цікаве

Be the first to comment

Leave a Reply