Масова годівля чи бидло-шоу

Микола Княжицький: За крок до заборони діяльності РПЦ

28/03/2024 AA 0

Микола Княжицький, український журналіст, народний депутат України Фото: Олена Чернінька Знову обшуки та арешти з розкриттям чергової мережі агентів російських спецслужб в середовищі Української православної […]

Фото Дмитро Савранського.

Вітаю наш Кропивницький з Днем міста!

Як на мене, святкування організоване на високому рівні, але виіршив написати критичний пост в адресу окремих співгромадян, які сьогодні вразили.

Щойно на одній новинній сторінці facebook прочитав “Як і минулого року, святкування на площі завершилося частуванням пирогом, ажіотаж був шокуючий” – М’ЯКО СКАЗАНО!

Минулого року не бачив, але сьогодні випадково опинився в епіцентрі подій у самий їх розпал, коли пиріг закінчувався, і був шокований побаченим настільки, що дар мови мені повернувся не одразу. Півтора десятка худеньких хлопців-студентів-кулінарів, які роздавали охочим пиріг, натовп вмить змів, притиснувши по всьому периметру до автомобільної причепи, на якій за пару хвилин до цього знаходився кількаметровий апетитний винуватець подій. З галасом і штовханиною одні проривалися крізь стіну собі подібних, а інші, ощасливлені шматком-двома відвойованої “халяви”, виривалися звідти. Найактивнішою була пенсіонерська більшість, яка не дуже і виривалася назад, активно харчуючись на захоплених територіях, але вони не здивували: про них держава в наш час забула і вони змушені виживати, а тому розбавити свій раціон ласощами для них за щастя. Але діти, молодь, інші самодостатні з вигляду містяни обгрунтовано удостоїлися звань бидла в цей час, на пару хвилин перетворившись на тварин.

У ці моменти перед очима промайнули відомі кадри годування млинцями з лопат людоподібної худоби у північно-східних золотоординських нащадків, а паралельно питання: “Що було б, коли і нашим почали подавати з лопат?”

P.S. Фото зроблене вже після повернення мені дару мови і закінчення найактивнішої фази бидло-шоу.

 Дмитро Савранський, З мережі  ФБ

MIXADV

цікаве

Be the first to comment

Leave a Reply