Одеський «Чорноморець» виставлено на торги

Габон став найбільшим експортером авіазапчастин до Росії, – росЗМІ

29/03/2024 AA 0

Згідно з даними російської митниці, Габон несподівано став найбільшим експортером запчастин для літаків до Росії. Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на The Moscow Times. У російських ЗМІ пишуть, […]

 

Фонд гарантування вкладів вже не вперше намагається продати “Чорноморець”, який входить в один з активів визнаного банкрутом “Імексбанку”.

Стадіон вже намагалися продати 31 травня 2018 року, 25 червня, 8 серпня, 26 вересня і 3 жовтня. І ось тепер Фонд гарантування вкладів оголошує про проведення 10 жовтня чергового аукціону з продажу нежитлових будівель центрального стадіону «Чорноморець»

І якщо ще на торгах 25 червня вартість лота була заявлена ​​в розмірі 3,666 млрд грн. Те на нинішніх торгах початкова ціна становить 733,25 млн грн, що в п’ять разів нижче первісної.

Загальна площа нерухомості, яку продають єдиним лотом, становить 80 289 кв. м. У лот входять стадіон, два бізнес-центру, один з яких з рестораном, фітнес-центр, готель, підземний паркінг та інші приміщення. Покупцеві лота передадуть права вимоги по 40 договорів, укладених з юридичними особами.

“Імексбанк” збанкрутував в січні 2015 року. За даними “Укрінформу” , за кілька місяців до визнання “Імексбанку” неплатоспроможним з нього вивели ліквідні застави, а забезпеченням за договорами на суму 8,3 млрд грн став “Чорноморець”. У травні 2015 го банк був ліквідований Національним банком України.

MIXADV

цікаве