Порошенко домовився з Коломойським. Ніхто не сяде?

Олигархи

Після перемоги Володимира Зеленського на виборах, угруповання Порошенка було розбите і пригнічене.

Здавалося, ось-ось і справедливість восторжествує і дійсно почнуться посадки мародерів, які прийшли до влади виключно заради наживи.

У когось викликає сумнів, що Порошенко корупціонер? Що члени режиму Порошенко продавали армії зброю, танки і БТРи в 3-4 рази дорожче ніж вони коштують? У когось є сумнів, що частина грошей МВФ була просто розкрадена? У когось є сумнів, що члени режиму Порошенко заробляли на війні?

Ні у кого немає сумнівів. 42 мільйони громадян України знають, що Порошенко скоював злочини, але чомусь він до сих пір на волі …

Як таке може бути, що проста людина вкрала мішок картоплі і сидить у в’язниці, а Порошенко вкрав мільярди і сидить в кріслі депутата? Невже це справедливість? Невже таке можливо в будь-який іншій цивілізованій країні?

За нашими даними, олігарх Порошенко провів 3 зустрічі з олігархом Коломойським. На цих зустрічах олігархи домовилися не чіпати один одного.

Саме після цих зустрічей Порошенко і члени його режиму підняли голови. Члени режиму називають 73% громадян України Зебилами і біосміттям. Президента називають куховаркою, а депутатів зеленими чоловічками і югентамі.

Вони не тільки не сіли, а й назад починають підбурювати людей між собою! Вони продовжують грабувати країну.

Якщо новий Генеральний прокурор не посадить Порошенка за очевидні і всім відомі злочини, якщо члени банди Порошенка не будуть роззброєні і посаджені в клітки, Зеленський перетвориться з національного героя в ізгоя, який обдурив країну.

Народ України вимагає лише одного – справедливості! Безкарність Порошенка породжує бажання людей йти на злочини.

Чому Порошенку можна, а іншим не можна?

MIXADV

цікаве