РФ передала нову партію зброї на Донбас: можлива ескалація конфлікту

Габон став найбільшим експортером авіазапчастин до Росії, – росЗМІ

29/03/2024 AA 0

Згідно з даними російської митниці, Габон несподівано став найбільшим експортером запчастин для літаків до Росії. Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на The Moscow Times. У російських ЗМІ пишуть, […]

Країна-агресор активно завозить залізницею на окуповану територію Донецької та Луганської областей зброю і боєприпаси, і там вже зібрався певний потужний запас зброї, техніки та боєприпасів , що дозволяє вести активні бойові дії впродовж 14 діб

Про це повідомив речник Головного управління розвідки Міноборони Вадим Скібіцький спецпроєкту Радіо Свобода “Донбас.Реалії”.

“Саме залізницею завозяться боєприпаси, які потім використовуються в повсякденній і бойовій діяльності, і під час бойових дій. Кількість військових вантажів дещо зменшилась. Це насамперед пов’язано з тим, що немає активних бойових дій. Крім того, на території окупованих районів у 1 і 2 армійських корпусах (1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ — ред.) створений запас матеріальних засобів боєприпасів, які дозволяє вести бойові дії цим корпусам протягом 14 діб”, – зазначив Скібіцький.

 

Дивлячись на таку активну фазу озброєння, можна зрозуміти, що Кремль задумав знову вступити в активні бойові дії на Донбасі. Таке вже відбувалося кілька разів в минулі роки, і саме після ось таких «підгонів» зброї для бойовиків починалися загострення на лінії фронту.

Нагадаємо, уряд Архангельської області, на території якої стався вибух на військовому полігоні, планує придбати 1,2 тисячі фільтруючих цивільних протигазів.

Про це повідомляє російський Інтерфакс з посиланням на матеріали, взяті на порталі держзакупівель.

последние новости в Украине останні новини в Україні

 

Як передає видання, інформація про закупівлю була розміщена на сайті 13 серпня. Початкова (максимальна) ціна контракту, який буде оплачуватися з обласного бюджету, становить 4,6 млн рублів. Вартість одного протигаза оцінюється в 3,8 тис. рублів.

 

© 2019 Інформаційне агентство ASPI
https://aspi.com.ua/news/politika/rf-peredala-novu-partiyu-zbroi-na-donbas-mozhliva-eskalaciya-konfliktu

MIXADV

цікаве