Гройсман поскаржився на Порошенко і його систему

Габон став найбільшим експортером авіазапчастин до Росії, – росЗМІ

29/03/2024 AA 0

Згідно з даними російської митниці, Габон несподівано став найбільшим експортером запчастин для літаків до Росії. Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на The Moscow Times. У російських ЗМІ пишуть, […]

Гройсман поскаржився на Порошенко і його систему

Фото: Кореспондент
Гройсман раптом заявив, що він не частина “системи Порошенко”

Прем’єр-міністр вважає, що для стабілізації економіки, для надходження інвестицій необхідні надходження доходів до бюджету від детінізації економіки та від боротьби з контрабандою.

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман сподівається, що при президенті Володимир Зеленський вдасться навести порядок в питанні детінізації економіки, в тому числі не без допомоги “очищеної” правоохоронної системи.
“Сподіваюся, що з приходом нового президента буде вичищена вся правоохоронна система, туди прийдуть нормальні люди, вони будуть працювати над тим, щоб створити нормальні умови правоохоронної системи для економіки”, – сказав Гройсман в ефірі телеканалу ICTV, пише Інтерфакс-Україна.
Прем’єр пояснив, що для стабілізації економіки, для надходження інвестицій необхідні надходження доходів до бюджету від детінізації економіки, від боротьби з контрабандою.
“Дещо мені вдалося зробити, але багато, чого не вдалося зробити, тому що вся система навколо мене була абсолютно ворожа – СБУ, прокуратура, митники … Мені важко було пробитися когось поміняти, змінити в цій системі, у мене не було ніяких важелів “, – зазначив Гройсман.
Він підкреслив, що зробить все, щоб змінити ситуацію.
“У попередній період, на превеликий жаль, у попереднього президента такої волі не було і мої розмови закінчувалися просто нічим. Зараз я маю шанс”, – підсумував прем’єр.
Нагадаємо, що Гройсман став прем’єр-міністром саме завдяки Порошенко. Його висунення підтримала фракція Блок Петра Порошенка у Верховній Раді, від партії минулого президента Гройсман і балотувався в Верховну Раду.

MIXADV

цікаве