Психологи визначили причини масової дебілізації і денаціоналізації української нації

Бугогардівське козацтво

28/03/2024 AA 0

Чорним шляхом З давніх-давен Середнє Подніпров’я стало вузлом усіх доріг. Безмежні степові гони сприяли становленню вільного, непокірного характеру тих, хто тут проживав. Хай то будуть […]

Здається, що після останніх президентських виборів в Україні і усвідомлення того, що “вариться” на вибори парламенські, уже всі, здатні до елементарного мислення люди зрозуміли, що без етапу інтелектуальної національно-патріотичної диктатури Україна і далі буде перебувати у стані безперервної руїни.

Цілеспрямовано здебілізоване, деморалізоване й дезорієнтоване населення в умовах “дєрмократії” і далі буде обирати до влади “інородців”.

Здавалося б і їжакові мало бути зрозумілим, що “інородцям” глибоко байдужі, ні, ворожі, українська нація, українська мова, українська ментальність, українська культура. Аж ні. Таких “іжаків” у нас мільйони.

Одна дуже “розумна” дама мені відповіла, що антиукраїнські висловлювання рідного брата головного консультанта Зеленського, такого собі пана, як каже знайомий Чефіра, не є думкою адмістрації президента. Оце і є яскравий приклад здебілізованості людини, яка не здатна навіть до розуміння елементарних причинно-наслідкових звязків. За правління “інорордців” щоб там не тринділи “інородці” і наші дебіли українці і далі вимиратимуть з постійним прискоренням і виїжджати з України. Я говорю очевидні речі. Але ж не розуміють. Яка причина? Цьому є елементарне наукове пояснення.

Психологи визначили причини масової дебілізації і денаціоналізації  української нації.

Для цього в кімнаті ставлять посередині стіл, на ньому кладуть дві великі кулі. Одна біла, друга чорна. Заводять шістьох людей, пятьом із них кажуть, щоб на чорну кулю сказали біла, а пяте бидло не є втаємниченим у змові. Потім ведучий запитує в першого втаємничого, показуючи на чорну кулю. Який колір? Той відповідає – білий. Потім другого такого ж. І той на чорну каже біла. Коли черга доходить до невтаємниченого бидла, воно теж на чорну кулю каже біла. Зрозуміли?

“Інородці”, захопивши всі засоби масової інформації в України на чорне кажуть біле, а не біле – чорне. Після багаторазового повторення бидло йде і голосує “так як треба”.

Ну, нарешті, зрозуміли, чи все ще не доходить?…

Petro Maslyak

MIXADV

цікаве