В Україні шукають двійника Путіна для виконання секретних місій

Габон став найбільшим експортером авіазапчастин до Росії, – росЗМІ

29/03/2024 AA 0

Згідно з даними російської митниці, Габон несподівано став найбільшим експортером запчастин для літаків до Росії. Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на The Moscow Times. У російських ЗМІ пишуть, […]

Вакансія: двійник Путіна

В Україні відкрився конкурс на заміщення посади двійника президента РФ Володимира Путіна з метою залучення його до виконання таємних доручень. Майбутньому президенту пропонують зарплату в три мільйони рублів (білоруських). А також оплату представницьких витрат: бізнес-авіація, спецодяг і особистий секретар.

Вакансію виявили під час перевірки онлайн-бази фахівці міжнародного порталу пошуку вакансій JobUA.com.

Вимоги до кандидата, опубліковані на сайті: 1952-1953 р.н., зріст – не вище 172 см, віртуозне володіння російською та німецькою мовами, знання законодавства РФ на рівні не нижче випускника юридичного ВНЗ, бажано худорляву статуру.

До посадових обов’язків незвичної вакансії входить критика проектів державної Думи, участь у міжнародних зустрічах глав держав, особисте спілкування з провідними експертами ООН, ПАРЄ та Гаазького трибуналу, а також розробка законів, спрямованих на стабілізацію міжнародної політики РФ.

Втім, для ефективної роботи з останніми йому обіцяють допомогу “широкого штату експертів у сфері міжнародних відносин Українського Інституту Світової Політики”. А доставка на робоче місце здійснюватиметься силами спецпідрозділу СБУ.

За словами працівників порталу пошуку роботи, що виявили незвичну вакансію, надходжень резюме по ній поки не було зафіксовано. На їх думку, справа може бути у валюті обіцяної заробітної плати, або ж у тому, що усі двійники президента країни-агресора вже давно працевлаштовані.

MIXADV

цікаве

Be the first to comment

Leave a Reply