Наливайченко заявив про цинічний підкуп пенсіонерів від Порошенка

Габон став найбільшим експортером авіазапчастин до Росії, – росЗМІ

29/03/2024 AA 0

Згідно з даними російської митниці, Габон несподівано став найбільшим експортером запчастин для літаків до Росії. Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на The Moscow Times. У російських ЗМІ пишуть, […]

Щодня на YouTube-каналі Валентина Наливайченка виходить програма «Час Справедливості», де кандидат в Президенти України Валентин Наливайченко відповідатиме на питання, що йому ставлять у соцмережах.

Питання з YouTube. Порошенко заявив: «Ми підвищуємо пенсії, опоненти кажуть – це підкуп. Так, п’ять наступних років будемо підкуповувати пенсіонера, збільшуючи пенсії, людей праці, збільшуючи зарплату, матерів, збільшуючи їм виплати. Це стратегія боротьби з бідністю, але не пустими обіцянками, це є виконання роботи».

Подорожую багато Україною, бачу пусті заводи, люди скаржаться на маленькі зарплати, а то і взагалі на відсутність роботи…

Справді так. Я зараз багато їжджу Україною. Щойно повернувся з Ужгорода. Перед тим – Мукачево, Івано-Франківськ, Львів, Тернопіль. До того – Дніпро, Запоріжжя. Буду в Вінниці найближчими днями, у Хмельницькому.

І я вам скажу, що насправді відсутність роботи і гідної зарплати – це те, що людей турбує. Пенсії не просто низькі, пенсії – жебрацькі. Люди поставлені на межу виживання, коли не вистачає ні за комунальні послуги заплатити, ні купити ліки. Як вижити пенсіонеру?

Тому те, що озвучив Порошенко, – є цинічний підкуп людей, які отримують соціальні виплати. Замість того, щоб минулого року 12 разів на рік, тобто щомісяця виплачувати справжні пенсії, стримувати зростання тарифів, заборонити, ввести мораторій на зростання тарифів ЖКХ, влада, навпаки, піднімала ціни, здирала через платіжки величезні платежі з наших громадян.

Я чітко знаю їхній план. Вони мають невеличкий резерв коштів, які не видали у минулому році, тому зараз перед виборами, у березні, роздадуть. А у квітні скажуть – все, вибачте, гроші знову закінчилися. Я стверджую, тільки одна фабрика Порошенка – нова, яку він придбав недавно в Угорщині, — коштує дорожче, ніж ті обіцянки, які вони збираються протягом одного місяця сплатити.

Так влада і діє з нашими громадянами: збагачується, купує собі заводи за кордоном, навіть не в Україні, а українцям – раз на 5 років, і то в останній місяць перед виборами, і то 2 тис. 400 гривень. Я стверджую, що влада має щомісячно платити людям. А найголовніше – не розкрадайте країну.

Я як майбутній президент відстоюю, що в Україні має з’явитися Кодекс соціального захисту громадян. І ми в Кодексі законом маємо зобов’язати будь-яку владу щомісячно у повному обсязі і вчасно виконувати усі соціальні зобов’язання перед громадянами України.

 

MIXADV

цікаве