ЧОМУ САМЕ НАЛИВАЙЧЕНКО?

Габон став найбільшим експортером авіазапчастин до Росії, – росЗМІ

29/03/2024 AA 0

Згідно з даними російської митниці, Габон несподівано став найбільшим експортером запчастин для літаків до Росії. Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на The Moscow Times. У російських ЗМІ пишуть, […]

Валентин Наливайченко відрізняється від інших кандидатів у президенти. Чому варто голосувати саме за нього? 

Валентин Наливайченко

  • Єдиний кандидат у президенти, який має чіткий дієвий план відновлення миру в Україні. Має необхідний досвід та зв’язки для ухвалення нової міжнародної угоди з деокупації.

Користується повагою та підтримкою у політичних колах ЄС та США. Наливайченко ще у листопаді 2018-го запропонував “Азовський пакет” санкцій проти РФ, публічно обґрунтував його на Всесвітній службі BBC. Зараз введення таких санкцій підтримують і США, і ЄС.

Є міжнародна підтримка й іншої ініціативи Наливайченка – розміщення американського військового контингенту в Україні для прикриття американської військової бази, систем ППО та ресурсно-логістичних баз на території Польщі.

  • Є давнім і рішучим прихильником створення резервної Добровольчої Української армії. І не в теорії, а на практиці знає, як це зробити.  Ще у 1997 році, будучи консулом України у Фінляндії, Наливайченко дослідив та переклав українською законодавчу базу Фінляндії про резервну армію.

Створення такої армії дозволить також вирішити проблему легалізації зброї в Україні. Усім, хто входить до складу цієї армії, закон надаватиме право на зберігання і використання з метою захисту рідної землі вогнепальну та нарізну зброю.

  • Знає, як перетворити Україну на соціально комфортну державу. Ухвалення Кодексу соціального захисту гарантує кожному українцеві своєчасну виплату у повному обсязі зарплат, пенсій, стипендій, соцвиплат та допомог.

За невиплату – жорстке кримінальне покарання. Більше не буде так, що чиновники витрачають мільйони собі на премії чи нові авто, а українці тим часом місяцями не отримують виплат або змушені іти у відпустки за власний рахунок.

  • Має дієвий спосіб звільнення українців від бюрократичного ярма.  Разом з естонськими фахівцями розробив програму електронного урядування – «Цифрова Україна». Це єдиний веб-портал, завдяки якому  кожен українець отримає доступ до всіх реєстрів, зможе сплатити податки та платежі, отримати довідки та дозволи, зареєструвати бізнес чи автомобіль, тощо. І усе це – без черг, чиновників та хабарів.
  • Наливайченко не залежить від олігархів, має нульову терпимість до корупції. Довів це ще у 2008-му, порушивши справи проти 24 народних депутатів, міністрів та інших високопосадовців. Серед них – Микола Рудьковський, Сюзанна Станік, суддя-колядник Ігор Зварич та інші.

Саме через свою непримиренність та готовність проводити антикорупційні розслідування, незважаючи на прізвища та посади, Наливайченко мав піти з посади.

  • Справжній патріот, політик сучасної формації, який 25 років присвятив себе служінню Україні та українському народу, який чітко і послідовно відстоює національні інтереси.

Провів декадебізацію СБУ, розсекретив  архіви КДБ, відкрив правду про Голодомор, добився його офіційного визнання геноцидом українського народу.

MIXADV

цікаве