Вітає ФК “Зірка”

Бугогардівське козацтво

28/03/2024 AA 0

Чорним шляхом З давніх-давен Середнє Подніпров’я стало вузлом усіх доріг. Безмежні степові гони сприяли становленню вільного, непокірного характеру тих, хто тут проживав. Хай то будуть […]

Шановні друзі! Це був дуже складний для нашого клубу рік. Але, долаючи труднощі, ти стаєш сильнішим. Ми знаємо, що справжні вболівальники залишаються з улюбленою командою й тоді, коли потрібно пройти нелегкий шлях через невдачі до нових злетів.

Один з найстарших футбольних клубів України продовжує жити. Ми зробили ставку на молодь, яка вчилася, зазнавала невдач, але набиралася досвіду. Ну, а вихованці клубної Академії продовжили виступи у чемпіонаті ДЮФЛ України, де дві команди лідирують у свої групах. Тож, ми працюємо на перспективу й сподіваємося, що це принесе свої плоди. Зрозуміло, що всі очікують позитивних змін й ми віримо, що в 2019-му році такі зміни не тільки в нашому футболі, але й у нашому житті, обов’язково будуть.
Тож, вітаючи усіх з прийдешніми різдвяними та новорічними святами, бажаємо залишатися оптимістами, які вірили, вірять й продовжують вірити у свою «Зірку». Нехай у ваших домах буде світло та радісно, нехай усі будуть здоровими, нехай буде більше яскравих миттєвостей, нехай із вами будуть віра, надія та любов. Миру, злагоди, взаєморозуміння та нових перемог!

З повагою та вдячністю, колектив ФК «Зірка»!

http://fczirka.com.ua/index.php/g/news/4944-4944

MIXADV

цікаве