Кропивницький: Чому не включають опалення в будинках на набережній?

Габон став найбільшим експортером авіазапчастин до Росії, – росЗМІ

29/03/2024 AA 0

Згідно з даними російської митниці, Габон несподівано став найбільшим експортером запчастин для літаків до Росії. Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на The Moscow Times. У російських ЗМІ пишуть, […]

 

Причина затримки підключення опалення на 28 жовтня в Кропивницькому криється в «депутатській ініціативі». Справа в тому, що  на дуже зношеній теплотрасі до будинків на набережній влітку збудовано двоповерховий магазин. У разі прориву траси під ним, магазин доведеться, м’яко кажучи, «закрити на реконструкцію», на яку у тепловиків навряд чи знайдуться кошти. Тому й існує заминка в теплопостачанні, але зима все одно безповоротно  настане.

Згадана крамниця, як стало відомо з поінформованих джерел, є власністю екс-кандидата на посаду міського голови та депутата міської ради від РПЛ Рафаеля Санасаряна. Яким дивом без узгодження тепловиків збудовано об’єкт невідомо. А дива в Кропивницькому можливі… Земля під магазином перебуває у суборенді згаданого депутата, а оренда  з 2008 року “перебуває у руках” ТОВ «Балтімор», як дуже відомий клапоть землі з трьома застікленими березами по вулиці Великій Перспективній.

Про такі  колізії з теплотрасою підтверджують і в організації «Теплова інспекція».  Коли ж проблему вирішать та зрушать з місця поки невідомо. Міська влада поки що прокоментувати ситуацію не встигла.  Але ж якісь дозволи на таке неподобство давав хтось саме в її стінах. Під неподачу тепла потрапив і обласний художній музей, відвідувачі якого теж відчувають температурний дискомфорт. І доки таке триватиме?

http://www.krme.top/?p=593

MIXADV

цікаве