Сироїд: «Якщо ПАРЄ впустить Росію назад дозволить Росії повернутися, то вона поглине Раду Європи»

Бугогардівське козацтво

28/03/2024 AA 0

Чорним шляхом З давніх-давен Середнє Подніпров’я стало вузлом усіх доріг. Безмежні степові гони сприяли становленню вільного, непокірного характеру тих, хто тут проживав. Хай то будуть […]

Не можна допускати повернення російської делегації до Парламентської Асамблеї Ради Європи, бо це означатиме початок кінця для самої ПАРЄ, – наголошує віце-спікер парламенту Оксана Сироїд.

Верховна Рада ухвалила заяву, в якій йдеться, що Україна перегляне механізми співпраці з ПАРЄ, якщо Асамблея скасує обмеження для російської делегації.
На думку Оксани Сироїд, це рішення парламенту позитивне, але його мало.

«Інше питання – що українська держава робить, окрім того, що голосує за всілякі звернення? Де рішення української держави стосовно самої Росії? Де санкції України проти Росії? Сьогодні облгазами, тобто критичною інфраструктурою, володіють громадяни Росії, російські олігархи. Це означає, що наша економіка надзвичайно вразлива від Росії. В Україні працюють російські банки, ми збільшили імпорт з Росії останніми роками».

«На жаль, політика України стосовно Росії не є політикою стосовно ворога. На жаль, українська влада є компліментарною стосовно ворога», – підсумовує депутат.

 

MIXADV

цікаве