Найбільші пенсії в Україні отримують ті, хто зраджував український народ

Бугогардівське козацтво

28/03/2024 AA 0

Чорним шляхом З давніх-давен Середнє Подніпров’я стало вузлом усіх доріг. Безмежні степові гони сприяли становленню вільного, непокірного характеру тих, хто тут проживав. Хай то будуть […]

Середній розмір пенсії по країні, який трохи перевищує 4,5 тисяч гривень, складено з урахуванням зовсім не “середніх” пенсій.

В Україні є групи людей, чиї пенсії значно вищі за середні. Хто заробив собі на таке життя, про це «Апострофу» повідомили у Пенсійному фонді.

Так, середній розмір пенсії народного депутата Верховної Ради за 2022 рік становив майже 15 500 гривень без урахування доплат, підвищень, надбавок та компенсаційних виплат. Водночас річна сума видатків була понад 136 тисяч гривень.

Непогані пенсії й у прокурорів – близько 22 000 грн.

А от кожен суддя на пенсії отримує на місяць в середньому 94 545 гривень без урахуваання доплат, підвищень, надбавок і компенсаційних виплат.

За даними форми №6 – ПФ на обліку в органах Пенсійного фонду станом на 01.01.2022 стояло, зокрема:

762 особи, яким пенсія призначена згідно із Законом України “Про статус народного депутата”;

5757 осіб, яким пенсія призначена згідно із Законом України “Про прокуратуру”;

3637 одержувачів щомісячного довічного грошового утримання згідно із Законом України “Про судоустрій та статус суддів”.

Нагадаємо, станом на жовтень 2022 року в Україні було зареєстровано 10,7 млн пенсіонерів. Середній розмір пенсії по країні трохи перевищує 4,5 тисяч гривень.

На фото: поки живий “суддя” Павло Вовк, очевидний агент ФСБ, теж може розраховувати на велику пенсію за рахунок обкрадених ним українців. Тому що СБУ, прокуратура, ДБР також зрадили українців і десятиріччя “не помічали” зрадника і покидька. І тільки НАБУ поклало край його злочинній діяльності

MIXADV

цікаве