Журналістка та блогерка Галина Плачинда очолила пресслужбу Міністерства у справах ветеранів

«Чия система витримає, той і переможе»: що стоїть за останніми обстрілами росією енергетичної інфраструктури України

28/03/2024 AA 0

Про це йдеться у статті видання novayagazeta.eu. “… Багато разів я тоді намагалася, використовуючи всі службові та особисті зв’язки, написати про українських енергетиків, які під обстрілом […]

Медійниця планує перетворити пресслужбу відомства на міцний комунікаційний місток між ветеранською спільнотою та центрами прийняття рішень.

Журналістка та блогерка Галина Плачинда очолила пресслужбу Міністерства у справах ветеранів

Журналістка та блогерка Галина Плачинда очолила пресслужбу Міністерства у справах ветеранів. Про своє нове місце роботи Галина Плачинда повідомила  у Facebook, зауваживши, що відкрита до будь-яких пропозицій щодо співробітництва та ідей у сфері ветеранської політики.   

У коментарі «Детектору медіа» журналістка зауважила, що «усвідомлює складність та абітність завдань, з якими їй доведеться мати справу».  

За словами Галини Плачинди, сьогодні мало хто задумується над тим, що кількість ветеранів, ветеранок та членів їхніх сімей після перемоги сягатиме більше п’яти мільйонів. Люди, котрі прийдуть з війни і потребуватимуть адаптації в мирному житті, складатимуть суттєву частку українського суспільства.

«Повірте, це дуже непростий процес. І відповідальність за результат цього процесу повинна взяти на себе держава. Зокрема — Мінветеранів, яке йде у фарватері формування та реалізації нової ветеранської політики. Тому мій особисті виклики — аби цей процес не став формальністю, порожнім звуком, аби ветерани і ветеранки по-справжньому відчували, що держава з  ними, з їхніми проблеми, які, повірте, не обмежуються грошовими виплатами та наданням статусу», — наголосила Галина Плачинда. 

На її переконання, пресслужба міністерства має стати міцним комунікаційним містком між ветеранською спільнотою і центрами прийняття рішень, аби рейтинг довіри цього Міністерства та й усіх інших інституцій, які займаються ветеранами,  зріс.

«Хочу, аби інформаційні майданчики Мінветеранів стали партнерами для ветеранів та ветеранок, аби люди заходили на наші інфоресурси, знаючи, що отримають кваліфіковану інформацію, яка допоможе їм у їхніх питаннях», — поділилась планами нова керівниця пресслужби.

Галина Плачинда з 1993 року працювала у політичній журналістиці, як PR-консультантка провела кілька виборчих кампаній, була речницею відомих політиків. У 2019 році видала книгу «#Зрада vs #Перемога», яку присвятила своєму батькові Сергію Плачинді — відомому українському письменнику, автору історичних повістей, публіцисту, критику. Книга представляє собою 23 інтерв’ю з видатними діячами України в сфері політики, релігії, журналістики, мистецтва. Серед них — Любомир Гузар, патріарх Філарет, Левко Лук’яненко, Семен Глузман, Мирослав Попович, Іван Дзюба та інші.

Ольга Чорна

Фото: Galya Plachynda/Facebook

https://detector.media/infospace/article/208685/2023-03-07-zhurnalistka-ta-blogerka-galyna-plachynda-ocholyla-pressluzhbu-ministerstva-u-spravakh-veteraniv/

MIXADV

цікаве