Глава Генштабу армії Британії: Наші війська повинні готуватися знову воювати в Європі

Габон став найбільшим експортером авіазапчастин до Росії, – росЗМІ

29/03/2024 AA 0

Згідно з даними російської митниці, Габон несподівано став найбільшим експортером запчастин для літаків до Росії. Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на The Moscow Times. У російських ЗМІ пишуть, […]

Глава британської армії сказав своїм військам, що вони повинні “підготуватися воювати в Європі ще раз”, щоб перемогти сили Володимира Путіна.

Про це повідомляє Sky News.

Генерал Патрік Сандерс, який у понеділок замінив на посаді глави Генштабу Британії Марка Карлетона Сміта, попередив солдатів про виклики, з якими вони стикаються на тлі війни в Україні.

“Тепер існує гострий імператив створити армію, здатну воювати разом із нашими союзниками і перемогти Росію в битві”, — сказав генерал.

“Ми – покоління, яке має підготувати армію до того, щоб знову битися в Європі”, – додав він.

Глава армії сказав, що він є “першим начальником генерального штабу з 1941 року, який взяв на себе командування армією в тіні сухопутної війни в Європі за участю континентальної держави”.

 “Вторгнення Росії в Україну підкреслює нашу основну мету – захистити Сполучене Королівство, будучи готовими воювати та вигравати війни на суші” – сказав генерал.

Нагадаємо, прем’єр-міністр Британії Борис Джонсон попередив британців, що їм потрібно “приготуватися до довгої війни”, оскільки Путін вдається до кампанії виснаження.

MIXADV

цікаве