Священник-українофоб з РПЦ Андрєй Ткачьов назвав придушення протестів у Казахтсані “обломом ворогів Росії”

Бугогардівське козацтво

28/03/2024 AA 0

Чорним шляхом З давніх-давен Середнє Подніпров’я стало вузлом усіх доріг. Безмежні степові гони сприяли становленню вільного, непокірного характеру тих, хто тут проживав. Хай то будуть […]

Протоєрей РПЦ Андрєй Ткачьов. Зображення взято з uznayvse.ru

Відомий священник-українофоб, клірик Російської православної церкви протоєрей Андрєй Ткачьов, якого називають улюбленим проповідником патріарха Кіріла (Гундяєва), і який декілька років тому втік з України до Росії, озвучив власні думки з приводу придушення протестів у Казахстані. Його коментар останніх подій не вразив і не здивував, оскільки левова частка промови стосувалась “ворогів з-за океану” та була пронизана ненавистю до України.

“По всьому периметру (Росії – ред.) – ні-ні та й спалахне. З Україною – там все зрозуміло – виховали з братського народу націю ворогів. Білорусь, Молдова, Нагірний Карабах – навколо Росії геополітичний простів запалюється й горить. Російське НАТО – ОДКБ – проявило себе чітко та злагоджено. Інфраструктурні об’єкти захистили, звільнивши сили казахської міліції, щоб вони там вже самі розбирались зі своїми басмачами та приїжджими”, – цитує “Ахилла” виступ Ткачьова на каналі російського православного олігарха Константіна Малофєєва “Царьград”.

На думку “проповідника”, Росію та Казахстан пов’язує православ’я, а саме: святі, які відбували ув’язнення в Казахстані у совєтські часи, космодром Байконур та ядерний полігон Семипалатинськ. Тож, як вважає протоєрей Андрєй Ткачьов, “віддати” Казахстан Росія просто не могла.

“І ми бачимо: в Білорусі і в Казахстані два облома найшли на зуби наших ворогів. От з Україною все лишається складно і незрозуміло”, – підкреслив клірик-українофоб.

“Соровські підручники виховали цю молодь, яка приїхала із сіл громити свою столицю. Ворог, зрозуміло, заокеанний, хотів нас посварити бунтами кривавими, але тепер буде посилюватись інтеграція, тому що стало зрозуміло, чим пахне загравання з Заходом”, – додав він.

Нагадаємо, раніше священник Андрєй Ткачьов запропонував використовувати Євангеліє, як засіб виклику блювотного рефлексу, щоб позбутися від “згубного” впливу західної освіти на культури на “уми” жителів “русского міра”.

MIXADV

цікаве