Відповіді на запитання до конкурсу

Габон став найбільшим експортером авіазапчастин до Росії, – росЗМІ

29/03/2024 AA 0

Згідно з даними російської митниці, Габон несподівано став найбільшим експортером запчастин для літаків до Росії. Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на The Moscow Times. У російських ЗМІ пишуть, […]

Шановні батьки, викладачі!
(Прохання дочитати до кінця , щоб уникнути виникаючих питань )
31 жовтня, відповідно до Положення про проведення Всеукраїнського конкурсу, закінчився термін подання конкурсних робіт.(п.4.2. Роботи приймаються в 2021 році з 1 травня по 31 жовтня включно. Отримані після вказаної дати малюнки у конкурсі участь не приймають , при цьому власнику не повертаються ). Проте на прохання викладачів ми продовжили терміни до 15 листопада. На жаль далеко не всі уважно читають Положення, що призводить до різноманітних порушень.
Позначу головні:
1. На конкурс надіслані не форматні роботи. Надійшли і А-2, і А-5.(3.3. Формат конкурсних робіт – 30х40 см (А3).Інший розмір малюнку участі у конкурсі не приймає ) Дані роботи не будуть розглянуті, та не будуть повертатися .
2.Деякі учасники висловлюють невдовольство , що не знаходять малюнків в ленті . Але згідно з п.5.6. Учасники конкурсу самостійно розміщують конкурсні роботи, та інформацію про учасника на сторінці Фейсбук – «Щаслива дитина – квітуча Україна».
Тому те що ми розміщуємо малюнки , це добра воля організаторів , а не обов’язок. В цьому році ми виставимо усі роботи , але в наступних роках це будуть робити сто відсотково учасникі ( але це не є обов’язковим )
3. Щоденно до нас пишуть , телефонують десятки учасників , щодо того надійшли робототи чи ні. Просимо учасників самостійно відслідковувати отримання кореспонденції . Тому що це відволікає від основної роботи . У нас немає працівників , які займались би конкурсом .
4.Також надходять дзвінки , що до інформації по срокам розгляду робіт , підведення підсумків , та інше . Все відбувається у відповідності з термінами , які відзначені у Положенні.
5.Далеко не всі школи , студії у відповідності до п. 6.6. надали списки учасників , та ПІБ викладачей ( для отримання Подяк ), тому такі роботи будуть розглядатися в останню чергу
(Школи та студії в обов’язковому порядку подають список робіт та учасників з ПІБ викладачів, а також дані контактної особи для отримання поштових пересилань.)
6. Виставка кращих робіт відкриється у галереї у грудні . Також у грудні 50 найкращих робіи будут відправлені у Китайську Народну Республику .
Прошу з розуменням поставитися до цього повідомлення, так як хочу підкреслити, що цілком організацією , прийомом , підготовкой друкованной продукціі займається виключно родина Цуканових.
Останнє . Маштаб конкурсу дуже великий . У 2020 році надійшло 4206 малюнків . Підготовлено , та відправлено у регіони більш , як 490 посилок. Надруковано 5000 календарів , зібрані подарунки більш , як 400 переможців . Все це дуже велики людські , та матеріальні затрати . Дякую усім , хто допомогає нам !!!!
Звертаюсь ще раз до усіх , хто хоче не на словах , а матеріально підтримати один з найкращих конкурсів України – зробить це . Реквізити у дотатку на фото.

MIXADV

цікаве