“Талібан” проголосив загальну амністію

Габон став найбільшим експортером авіазапчастин до Росії, – росЗМІ

29/03/2024 AA 0

Згідно з даними російської митниці, Габон несподівано став найбільшим експортером запчастин для літаків до Росії. Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на The Moscow Times. У російських ЗМІ пишуть, […]

Представники “Талібану” через два дні після захоплення влади в Афганістані оголосили загальну амністію для урядовців і закликали до роботи державних установ.

Про це повідомляє AFP.

“Загальна амністія оголошена для всіх… Тому ви повинні з повною впевненістю повернутися до звичного життя” – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо: 15 серпня в Афганістані таліби увійшли до столиці Кабулу, афганський уряд заявив про “мирний перехід влади”, президент Афганістану залишив країну.

Близько 70 країн, серед яких Україна, виступили зі спільним закликом дозволити усім іноземним громадянам і афганцям, які цього бажають, залишити Афганістан.

Країни ЄС закривають свої посольства та евакуюють дипломатів. Тисячі афганців та іноземних громадян утворили тисняву в аеропорту Кабула, намагаючись втекти з країни, контроль над аеропортом взяли сили США.

«Аргумент»

MIXADV

цікаве