ЦВК призначила нові вибори в містах, де мери померли від COVID-19

Габон став найбільшим експортером авіазапчастин до Росії, – росЗМІ

29/03/2024 AA 0

Згідно з даними російської митниці, Габон несподівано став найбільшим експортером запчастин для літаків до Росії. Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на The Moscow Times. У російських ЗМІ пишуть, […]

Избиратель бросает бюллетень в урну для голосования во время очередных местных выборов на одном из избирательных участков, в Харькове, 25 октября 2020 г. Сегодня в Украине проходят очередные местные выборы. Избирательные участки открылись в 8:00 и будут работать до 20:00. Из-за пандемии коронавируса граждане должны находиться на участках в масках, соблюдать социальную дистанцию, а также пользоваться собственной ручкой. Фото Мариенко Андрей / УНИАН

Центральна виборча комісія призначила нові вибори в містах, де мери померли від COVID-19. Про це йдеться в повідомленні Радіо Свобода.

У Новгород-Сіверському Чернігівської області вибори міського голови призначені на 17 січня, а в Борисполі на Київщині – на 31 січня.

У ЦВК нагадали, що в Броварах під Києвом суд призначив повторні вибори міського голови та депутатів Броварської міської ради. У селі Уланівка Вінницької області за рішенням суду мають відбутися повторні вибори сільського голови.

28 жовтня після COVID-19 пішов із життя мер Борисполя Київської області Анатолій Федорчук, 29 жовтня – міський голова Новгорода-Сіверського Чернігівської області Олег Бондаренко. Обидва були переобрані на свої посади на місцевих виборах.

16 листопада хвороба забрала життя новообраного мера Конотопа Сумської області Олександра Лугового.

MIXADV

цікаве