Гордон – Зеленському: Прийшов час відкрити правду – з достовірних джерел мені вже відомо, що Зеленського оточує величезна кількість зрадників і російських агентів (Документ)

Чисельність населення України на вільних територіях 31,5 мільйона

28/03/2024 AA 0

Міністерство соціальної політики презентувало Стратегію демографічного розвитку України на період до 2040 року. Вона на меті забезпечити довгострокове відтворення населення України, зокрема, в умовах війни, епідемії, бідності, […]

Український журналіст Дмитро Гордон заявив, що на найвищих державних посадах, а також в оточенні президента України Володимира Зеленського – російські агенти впливу, і це може привести до катастрофи.
В Україні на вищих посадах і в оточенні президента – безліч зрадників і агентів Росії, заявив в програмі «Свобода слова Савіка Шустера», яка вийшла на телеканалі «Україна», український журналіст Дмитро Гордон.

«Звільнення прозахідних, проукраїнських чиновників вищого класу триває і вже закінчується, залишилося їх кілька всього. [Екс-глава Офісу президента] Андрій Богдан назвав [міністра внутрішніх справ] Арсена Авакова, я б ще назвав пару прізвищ, але не хочу з етичних міркувань. Але одним з сигналів для мене стало звільнення з посади начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України, генерала Бурби Василя Васильовича. Це був абсолютний український патріот, завдяки якому ми ще щось могли в протистоянні з Росією », – заявив він.

Журналіст повідомив, що підтвердженням проникнення російських агентів в самі секретні служби є відкрилася 10 вересня витік документів з Головного управління розвідки.

«І як факт того, що починається неподобство, факт того, що у нас зрадник на зраднику – вчора один з Telegram-каналів, не буду робити йому рекламу, дає документи з прошитої книги начальника Головного управління розвідки Міноборони. Це святая святих. Як ці документи могли опинитися там? Вони стосуються мене, я зараз розповім, про що вони. Але як ці документи можуть надаватися в якомусь Telegram-каналі? І через три години [Володимир] Соловйов: цей ушлепок, пропагандист – стрясає цими документами вже на каналі «Росія 1» в програмі «Вечір з Соловйовим», – розповів Гордон.

Він пояснив, що мова йде про документи, пов’язаних з підготовкою його інтерв’ю з колишнім «прокурором» анексованого Росією Криму Наталією Поклонский і колишнім ватажком російських бойовиків на окупованому Донбасі Ігорем Гиркин.

«Ось тепер я вже скажу, раз пішла така п’янка. Інтерв’ю з Гиркин і Поклонский. Ох, скільки було розмов. Тепер кажу: так, це була спецоперація, так. Спільно з Головним управлінням військової розвідки. Так, більшість питань готувалися саме там і узгоджувалися Генеральною прокуратурою. Це були допити, допити для Гааги. Я говорив: «Флешки передані в Гаагу». Іржали: «Флешки. Які флешки? » – сказав журналіст.

Він попросив ведучого Савіка Шустера показати на екрані в студії документи.

«Ось дивіться, цей лист моє на ім’я начальника Головного управління військової розвідки про те, що я збираюся робити інтерв’ю з Поклонский і Гиркин в рамках забезпечення безпеки України в умовах російської військової агресії. І другий документ – це через кілька тижнів. Документ передачі флешок – з описом, з номерами, з усіма справами. Це ще не всі документи. Але поясніть мені: як це листування могла потрапити в Telegram-канал і до Соловйову? » – обурився Гордон.

Журналіст заявив, що якщо Зеленський не зупинить процес заміни в своєму оточенні патріотів на зрадників, то Україну очікує катастрофа.

«Я хочу звернутися до шановного мною і коханому президенту Зеленському безпосередньо. Володимир Олександрович, вас оточує величезна кількість зрадників, російських найманців в прямому сенсі цього слова, людей, завербованих Росією або є агентами впливу Росії. Ці люди штовхають вас, – кажу я Володимиру Зеленському, – а з вами і всю Україну в обійми Росії, на умови Росії. І ці люди підведуть під монастир і вас, і всю Україну, якщо ви від них негайно не позбудетеся. Я маю право це говорити, тому що я завжди говорю те, що думаю, у мене немає ніяких господарів, я незалежна людина, і я завжди Володимиру Зеленському в очі говорив те, що думаю з того чи по іншому питанню. Тому я зараз офіційно до нього звертаюся: це біда, яка може закінчитися катастрофою як для Володимира Зеленського, так і для України в цілому »,

11 травня на YouTube-каналі Гордона вийшло інтерв’ю з Поклонский. Вона, зокрема, говорила про анексію Криму і про те, вербувала її ФСБ РФ.

Інтерв’ю Гордона з Гиркин вийшло в YouTube 18 травня. Гиркин зізнався, що віддавав накази вбивати українців, і назвав імена активістів, яких розстріляли за його команді, говорив про військовий конфлікт на Донбасі, збитий в Донецькій області малайзійському літаку, про президента РФ Володимира Путіна, його колишнього помічника Владислава Суркова і суді в Гаазі.

Сам Гордон заявив, що інтерв’ю було зроблено їм «в співдружності з українськими спецслужбами». За його словами, інформація про злочини проти України, озвучена в інтерв’ю Поклонский і Гиркин, передана в Гаагу для використання в якості свідчень на процесі у справі про анексію Криму і військової агресії на Донбасі.

Суддя Хендрік Стенхейс, який головує в судовому процесі у справі про катастрофу літака рейсу MH17 на Донбасі, повідомив, що до матеріалів справи долучать інтерв’ю Гиркин, яке він дав Дмитру Гордону.

Документи, про які говорив Гордон, були опубліковані без вказівки джерела 10 вересня в Telegram-каналі Klymenko.time, який заснований Олександром Клименком – екс-главою Міністерства доходів і зборів України часів колишнього президента Віктора Януковича. Клименко, як і екс-президент, втік після Революції гідності з України в Росію.

Джерело

MIXADV

цікаве