У найвищих ешелонах України сидить російський кріт

У найвищих ешелонах України сидить російський кріт. Або цілий виводок кротів.
Мені особисто це безперечно зрозуміло після брифінгу Ар’єва.
Зрозуміло, що нам показали саму верхівку айсберга, а сам масив документів – величезний.
Але з того, що я чув, мені абсолютно зрозумілий ряд фактів:
1. Як військовому, те, що діалоги з найманцями – абсолютно реальні. Повірте, це говорять люди зі знанням озброєння, місцевості, особливостей «військової структури» збройних формувань Росії на території Донбасу, і багатьох інших деталей. Це військові, які мають багатий бойовий досвід. Вони дійсно були, брали участь і знають.
2. Українська розвідка провела блискучу, копітку операцію з викриття та підготовки затримання військових злочинців, які вчинили ряд гучних, кривавих і ретельно підготовлених військових злочинів, які спричинили загибель сотень людей. Вона, «розговоривши» найманців, заздалегідь зібрала докази їх злочинів, достатніх як для нашого, так і для міжнародного суду.
3. Всі слідчі і процесуальні дії були проведені санкціоновано, процесуально бездоганно, і під наглядом Генпрокуратури.
4. Фінальна стадія операції була підготовлена досконально, і з величезною ймовірністю увінчалася б успіхом.
5. При презентації цієї операції в стадії завершення, беспосередньо у Володимира Зеленського – були присутні люди з його найближчого оточення, які не мають допуску до держтаємниці, і права присутності на подібних нарадах.
6. Операція була зірвана саме розпорядженням президента, так як ніхто крім нього не має права віддавати такі накази. Згідно із законодавством. Хто вплинув на президента – головне питання.
7. Злив «вагнерівців» спецслужбам Білорусі стався саме з кола тих, хто був у кабінеті президента.
8. Президент і його оточення, не тільки знищили блискучу роботу розвідки і зірвали операцію, але і зробили конкретні дії по прихованню цього, і дезінформації суспільства.
9. Так само, їх дією поставлена під удар і загрозу знищення наша агентурна мережа в Росії.
10. Все це має ознаки не тільки некомпетентністі і злочинної помилки, але і прямі ознаки державної зради, дій в інтересах ворога, і дезорганізації розвідувальних структур України.
11. Все це вплине на можливість притягнення до відповідальності не тільки військових злочинців перед законом України, а й Росії перед міжнародним правосуддям.
12. Затримання цих найманців дало б незаперечні докази того, що саме росія веде війну в Україні.
Для того, щоб з’ясувати істину, знайти і покарати винних, і очистити вищі ешелони влади від зрадників і «кротів» – необхідна Тимчасова Слідча Група у Верховній Раді України.
Цього сьогодні вимагала фракція ЄС. До цього вже приєдналися представники Голоса і Батьківщини.
Як з’ясувалося, навіть без урахування сьогоднішніх фактів, на сайт ВРУ вчора була подана петиція від родичів загиблих в результаті злочинів «вагнерівців». Саме про створення ТСК. Але до цих пір – вона ігнорується.
Резюмую простими словами військового – є всі підстави підозрювати, що зрадники, що працюють в інтересах агресора, не тільки знаходяться у вищих ешелонах влади, а й мають відношення до безпосереднього управління державою.
Більш за те – главі держави доведеться відповісти на дуже серйозні питання. І відповіді повинні бути дуже переконливі, і підтверджуватися дуже серйозними фактами.
Інакше все буде просто і страшно. Виявиться, що на минулих виборах в президентське крісло посадили не клоуна. А крота.
Володимир Ар‘єв

анонсував поступальну публікацію документів на своїй сторінці.

Це тут –

https://www.facebook.com/volodymyr.ariev
Поширюй правду.

MIXADV

цікаве