ЧЕРГОВИЙ ФАРС КРЕМЛІВСЬКИХ БЛАЗНІВ

Бугогардівське козацтво

28/03/2024 AA 0

Чорним шляхом З давніх-давен Середнє Подніпров’я стало вузлом усіх доріг. Безмежні степові гони сприяли становленню вільного, непокірного характеру тих, хто тут проживав. Хай то будуть […]

До якого тільки цинізму не опускається прогнила пропаганда Кремля аби піднести до небес велич Московії та принизити інші країни, які брали участь у розгромі гітлерівської Німеччини у роки 2-ї світової війни. Держдума РФ схвалила запровадження Хвилини мовчання на Росії. Її будуть проводити щороку о 12 год. 45 хв. за московським часом. Це ”точний час виходу в ефір звернення до радянських громадян про напад нацистської Німеччини на СРСР і початок Великої вітчизняної війни проти фашистських агресорів”, – повідомляє офіційно Кремль.
Забрехалися і заблукалися ”переможці нацизму” по самі вуха. Чому ви, путінські блазні, не наважуєтеся сказати – хто вийшов у ефір о 12.45 чорного 22 червня 1941 року? Щоб у сучасного слухача і глядача не виникла асоціація про агресивний пакт Молотов – Ріббентроп, підписаний у Москві незадовго до нападу Гітлера, який ”підштовхнув” Гітлера запалити криваве вогнище війни? Саме Молотов виходив у ефір о 12.45, але це прізвище у Москві сьогодні називати бояться.Чи відомо вам, лакеї Путіна, що в усій країна під час війни і ще довго після співали пісню ”22 июня ровно в четыре часа Киев бомбили, нам обьявили, что началася война”… Бомбили не тільки Київ – більшість міст України, де були військові об’єкти і гарнізони. Протягом 5-6 години ранку німецькі орди заглибилися на глибину 300 км від державного кордону. ”Громадянам Країни Рад” про напад повідомили о 12. 45. ”Історичну мить” виступу Молотова ви збираєтеся вшановувати хвилиною мовчання?? На той час загинули уже сотні тисяч військових і цивільних жителів України. А зляканий зухвальством Гітлера Сталін взагалі сховався на далекій дачі і виступив по радіо аж 3 липня, коли була окупована майже вся Україна. ”Товарищи граждане! Братья и сестры…к вам обращаюсь, я друзья мои” з неймовірним грузинським акцентом мимрив вождь. Як припекло, згадав братів і сестер, друзів, яких знищував у чорні дні репресій. Ви знаєте про це, йолопи Держдуми РФ? Вам подати документи? Ви їх все одно перекрутите на свій лад.
Виходячи з обставин, звертаюся до депутатів Верховної Ради України – прийміть рішення про запровадження щорічної Хвилини мовчання 22 червня о 4 ГОДИНІ РАНКУ в Україні. Саме у такий час у трагічному 1941-му на голови українців почали падати авіабомби Гітлера. Переконаний, ми – діти і внуки жертв світової бійні, організованої Гітлером і Сталіним, одностайно підтримаємо таке рішення. Нам є КОГО і за ЩО поминати.

Нет описания фото.
На изображении может находиться: 1 человек
Юрій Матівос

MIXADV

цікаве