Звідки, по Путіну, пішла російська земля – звісно, від євреїв!

Теракт у росії: автори і наслідки

28/03/2024 AA 0

У дивні часи живемо: коли про майбутні теракти попереджають на весь світ, а вони все одно відбуваються. Фабула того, що трапилося під Москвою, відома всім, […]

Коли Володимиру Володимировичу Путіну доводиться спілкуватися з правозахисниками, навіть цілком лояльними до влади, він явно відчуває себе зовсім не в своїй тарілці. Ось і на Засідання Ради з розвитку громадянського суспільства і прав людини Путіна раптом понесло в історію. Текст настільки чудовий, що його варто процитувати повністю: «Ви знаєте, є така людина в нашій не такій вже й давній історії – пан Ульянов, він же Старий, він же Ленін, у нього там ще якісь прізвиська були. Він придумав деяке, а тепер ми не можемо зрозуміти, що робити з Бутовським полігоном і як вибудувати там роботу, щоб люди не забули про те, хто там лежить в землі.

Ось він думав-думав, створив державну структуру, заклавши міну під російську державність, яка складалася тисячу років, – придумав. Я зараз не буду в це вдаватися, у мене є своя точка зору з цього приводу. Зараз не місце і не час викладати, а може бути, як-небудь докладніше викладу.

Ми повинні спиратися на те, що у нас є і було. Ми повинні спиратися на російський народ. Це складне поняття – російський народ. Ви сказали: руські, руські. Хто такі руські? Не було до IX століття практично ніяких руських. Він складався поступово з багатьох етносів, перш за все – слов’янських, але не тільки, з угро-фінських, тощо. У нас на півдні в каганаті всіх євреями називали. Вони взагалі етнічні євреї чи ні? Є думка, що євреї роз’їхалися по території Європи. Так?

І це зовсім не біблійні євреї з Синая, а це етнічні люди, які не мали ніколи ніякого відношення до єврейства. Вони просто сповідували іудаїзм в каганаті, який знаходився на берегах Азовського і Чорного морів, і це теж наш етнос, який російський народ ввібрав в себе. Це природний розвиток, перешкодити якому неможливо і не потрібно.

Але потрібно, спираючись на все, що нам дісталося з пластів нашої історії, глибокої і дуже цікавої, змістовної, аналізувати, вибираючи кращий шлях розвитку на найближчу середньострокову і на історичну перспективу. І ми, звичайно, можемо це зробити, спираючись на наших людей, які щиро, але відповідально ставляться до нашої Батьківщини».

Тут перед нами ціла концепція історичного розвитку Росії і росіян. Тільки її виклад починається ближче до кінця, з появи Володимира Ілліча Ульянова-Леніна. Путін зізнається, що вождя більшовиків Леніна сильно не любить, оскільки той підірвав «російську державність». Тим часом, саме Ілліч створив ту організацію, завдяки якій Володимир Володимирович прийшов до влади і утримує її вже на протязі 20 років. При Леніні вона називалася ВЧК, а потім ГПУ. Зараз її спадкоємцями є ФСБ, СВР і деякі інші спецслужби. За своєю могутністю створена Леніним спецслужба не йде ні в яке порівняння зі спецслужбами царської Росії. Так що не було б Леніна, не було б і Путіна в його нинішній якості правителя сучасної Російської Держави, яка в першу чергу успадкувала Радянський Союз, а не імператорську Росію. І дарма Путін від тезки відхрещується. Без нього Путіна-політика б не було.

Володимир Володимирович нарікає, що не знає, що робити зараз з похованнями на Бутовському розстрільному полігоні жертв політичних репресій, і у всьому звинувачує Леніна. Хоча, направду, розстріли там проводилися не за Леніна, а за Сталіна. Але священне ім’я будівельника імперії Путін в негативному контексті вважає за краще не згадувати, навіть зустрічаючись з правозахисниками. Відчувається, що злочини сталінської епохи, в яких створені Іллічем «дорогі органи» грали головну роль, Володимир Володимирович засуджує, згнітивши серце і наступивши на горло власній пісні.

Але ще цікавішим є його екскурс в давню історію, гідний Фоменка та Носовського. Виходить, що Путін досить серйозно вірить, що хазари, і в першу чергу хазари-іудеї, є далекими предками руських. Він також вважає, що євреї Європи – в своїй більшості є нащадками хазар. Причому, як думає Путін, іудаїзм хазарам принесли зовсім не іудеї з Палестини, а вони раптом самі по собі взяли і прийняли іудаїзм. «Етнічні люди, які не мали ніколи ніякого відношення до єврейства», ймовірно, в перекладі на російську мову має означати: люди, в яких не було ні краплі єврейської крові, але які взяли іудаїзм. Нічого спільного з реальною історією все це не має. Хазари – тюркський народ, що дав ім’я Хозарського каганату, могутній державі VII-X століть на Кавказі, в Криму, в Південній Україні та в Північному Прикаспії, ні в якому разі не є предками руських, так само як і українців, і білорусів. Більшість хазар були мусульманами і надалі, після загибелі каганату, були асимільовані іншими тюркськими народами. Каган же і хазарська верхівка, що прийняли іудаїзм, причому в його більш давньому різновиді, без Талмуда, стали предками маленького народу караїмів, у яких, як доводять генетичні дослідження, є і переважна хазарська кров, і кров палестинських євреїв. А предками євреїв Європи, які сповідують талмудичний іудаїзм, хазари не є.

І в IX столітті ніяких росіян ще не виникло. З прийняттям в кінці X століття Київською Руссю християнства протягом XI століття відбулося формування давньосхіднослав’янскої народності – русів, пращура сучасних росіян, а також українців і білорусів. Тоді норманська меншість, що панувала, – русь злилася із слов’янською і фіно-угорською більшістю своїх підданих і перейшло на слов’янську мову. Надалі, коли одна частина східнослов’янських земель увійшла до складу Великого князівства Литовського, а інша – до складу Московського великого князівства, предків росіян стали називати московитами. Після об’єднання в 1569 році Польщі і Литви східнослов’янське населення Польської частини Речі Посполитої стало українцями, а східнослов’янське населення Литви – білорусами. Я не виключаю, що настільки плутаний виклад історії східних слов’ян знадобився Путіну тільки для того, щоб обійти питання про хрещення Київської Русі та не зачіпати болючу для себе українську тему. Для нього важливіше бути нащадком хазар, а не киян.

 https://day.kyiv.ua/uk/blog/polityka/zvidky-po-putinu-pishla-rosiyska-zemlya-zvisno-vid-yevreyiv

MIXADV

цікаве