Чорний ворон – фільм про боротьбу українців

Чорний ворон – фільм про боротьбу українців до останнього, про нашу силу волі та душу, а ще про те, чому ми завжди роз‘єднані в своїй боротьбі за Україну.

Щойно з родиною повернувся з перегляду нової української стрічки «Чорний ворон».

Піти на фільм планував ще з вересня, а вже під час прокату, з цього четверга прочитав дві негативні рецензії в ЗМІ. Після прочитаного були певні сумніви.

Проте, перегляд фільму їх повністю розвіяв. Так, у фільмі ви не побачите масштаних баталій, можливо в чомусь не вистачило бюджету, який становить порівняно невеликі кошти – 25 мільйонів гривень. Проте на свої кошти фільмі відпрацював на всі 100%.

Це фільм перш за все про боротьбу, про силу волі, про український дух, про зраду та любов, про родинні цінності та прагнення мати свою державу.

Російських червоноармійців правдиво показано відвертими виродками, мародерами та вбивцями, які прийшли знищувати Україну. Показані переможні локальні бої в Холодноярівській республіці. Показані і втрати українських повстанців. А головне, в кінці є надія та поклик до наступних поколінь. Ми не перестанемо боротися за свою землю. Це робитимуть наші діти та онуки.

Окремо відзначу гру головних акторів.

Тарас Цимбалюк мені дуже сподобався в своєму образі. Музика та звук також на доброму рівні, музика навіть дуже сподобалась. Порівняно з деякими фільмами де були проблеми зі звуком, тут все добре.

Зал був заповненим на половину. Чоловік з 60-70 точно було. Після фінали люди аплодували.

Далі писати навіть не варто.

Сходіть в кіно, не пожалкуєте. Своє треба підтримувати, особливо якщо воно якісне.

Прошу поширити.
Підписуйтесь на Андрій Смолій

MIXADV

цікаве