Степан Брацюнь: Наївних людей стає менше, критично мислячих – більше

Теракт у росії: автори і наслідки

28/03/2024 AA 0

У дивні часи живемо: коли про майбутні теракти попереджають на весь світ, а вони все одно відбуваються. Фабула того, що трапилося під Москвою, відома всім, […]

НІ – КАПІТУЛЯЦІЇ!!!

Миттєве єднання українців при загрозі втратити незалежнІсть держави вкотре доводить, що наш народ має міцний хребет.

І величезне серце, яке відстоює найбільші свої цінності – гідність, правду та свободу.
Теперішньому керманичу держави і його команді слід зрозуміти, що український народ, який ціною крові найкращих синів і дочок впродовж віків виборював собі свободу і право жити на своЇй Богом даній землі, стане на її захист і сьогодні.

Так, значна частина довірливих людей, могла помилитися, наївно повіривши, що слова веселого хлопця з телевізора є правдою, проте, коли виявиться, що це була всього – навсього майстерньо зіграна роль, ніхто не буде мовчати.
Не будуть мовчати, коли відштовхують силою журналістів, щоб перешкодити їм поставити некомфортні питання президенту. Це не жарти зі сцени, це – не смішно. Це – наступ на свободу слова. Наївних людей стає менше, критично мислячих – більше.
І приспати себе «формулами» під маскою «миру будь- якою ціною» народ не дасть. Бо український народ добре розуміє, що про свободу нації, домовлятися не можна. Ні з ким. Тим більше з ворогом. Її треба виборювати і захищати. Теперішній керівник держави цього не розуміє чи вирішив грати гру за написаним явно неукраїнським сценарієм?
Гра не пройде.

Якщо і є сценарій, і роль подобається, то глядачі не ті. Для тих, кому потрібно розважитися, переважно насміхаючись над іншими, можуть грати лише у 95 кварталі. Для тих, хто пройшов пекло війни, втратив бойових друзів, а також для усіх тих, для кого Україна – це цінність, потрібен український сценарій перемоги, а не капітуляції.

Можливості жонглювати людським довір’ям зменшуються. Народ не спить. Одурити себе не дасть. Капітуляції не допустить!

ЦЕ – ТОЧКА ВІДЛІКУ!

Степан Брацюнь

MIXADV

цікаве