«Відтепер все порівну»: Гончарук розповів, як тепер українці платитимуть податки, деталі

Бугогардівське козацтво

28/03/2024 AA 0

Чорним шляхом З давніх-давен Середнє Подніпров’я стало вузлом усіх доріг. Безмежні степові гони сприяли становленню вільного, непокірного характеру тих, хто тут проживав. Хай то будуть […]

Незважаючи на те, що новий прем’єр-міністр України Олексій Гончарук зовсім недавно приступив до своїх обов’язків, за недовгий термін він встиг зробити багато чого.

Варто зауважити, що українці довіряють чиновнику і сподіватися що йому вдасться виправдати довіру до себе. Так, Гончарук недавно розповів народу про майбутнє українських податків.

За словами прем’єр-міністра, новий уряд не має наміру підвищувати тарифи для платників податків, а навпаки, зробити їх менше. Крім зниження податків, Олексій Гончарук наголосив на тому, що в найближчому майбутньому податкові виплати стануть для всіх рівними.

Прем’єр заявив, що нинішня влада не має наміру нарощувати доходи з кишень українців. Він запевнив, що тепер держава буде витрачати кожну отриману копійку з розумом, на благо країни. На його думку, великий необхідністю є поступове зниження податків, однак робити це так, щоб всі платили на рівних. Гончарук вважає несправедливим той факт, що податки високі, а платить їх лише невелика частина бізнесу.

MIXADV

цікаве