Україна найбідніша держава Європи з найбільшими в цій частині світу ресурсами

Україна найбідніша держава Європи з найбільшими в цій частині світу ресурсами для власного розвитку. Факт.

Україна є єдиною державою Європи, де президент, прем`єр і опозиція представлена етнічними євреями. Є між цими двома явищами функціональний чи кореляційний звязок я не знаю. Головне, ні в кого спитати. Нібито українці цього не знають.

Чомусь в усіх країнах Європи впродовж останніх 2000 років євреїв виганяли, били і вбивали. Наприклад, з Іспанії їх в середні віки вигнали всіх. Чому? Я не знаю. Головне і спитати ні в кого. Нібито українці цього не знають. А наука однозначно стверджує, що безпричинних явищ у природі не існує.
Балакають, що нібито серед євреїв поширене правило. В якій би країні він не жив, він має в першу чергу працювати на державу Ізраїль і допомагати євреям, а не представникам інших національностей. Не знаю. Подейкують, що саме тому нібито й етнічний єврей Зеленський поперед усіх проблем України і українців вирішив виплачувати з зароблених бідними українцями грошей пенсії ізраїльтянам.

Невже таке дійсно може бути? Запитання всім, але особливо тим нібито українцям, які голосували за Слугу народа (чийого) і За життя (чиє?).

Petro Maslyak

MIXADV

цікаве