Укртелеком живе в СРСР?

Чисельність населення України на вільних територіях 31,5 мільйона

28/03/2024 AA 0

Міністерство соціальної політики презентувало Стратегію демографічного розвитку України на період до 2040 року. Вона на меті забезпечити довгострокове відтворення населення України, зокрема, в умовах війни, епідемії, бідності, […]

Результат пошуку зображень за запитом "Укртелеком"

А є альтернатива Укртелеком ? Бо я , здається, з часів СРСР з подібним не стикався. Мама пенсіонерка, хоч і користується мобілкою, але звикла до стаціонарного телефона. У неї десь із місяць тому вирубило стаціонарний. При цьому у сусідів працюють телефони.

Автовідповідач колцентру Укртелекому після введення її номера відповідав, що ідуть ремонтні роботи, які триватимуть до 14 серпня. Після 14 серпня інформація була та сама. Телефон так і не працював.

17 cерпня я написав листа на електронну адресу Укртелекому. Мені відписали, що відповідь дадуть через 10 днів. Потім ще додзвонивсядо колцентру – там вже з’явилися оператори. Вони написали запит і сказали, що треба чекати на відповідь сім днів. В кінцевому підсумку сьогодні отримав листа про те, що телефон не працює через викрадення кабеля і ремонтні роботи будуть здійснені в 3-4 кварталі.  Але вони знаходяться на контролі в керівництва. При цьому не знімається питання, чому в сусідів все працює , а в мами ні? Невже у неї індивідуальний кабель вкрали?

Загалом всяке може бути, в тому числі і кабель викрадений. Але в наш час фірма, яка дбає про свою репуцтацію, проводить відновлювальні роботи за кілька днів – тиждень. А це просто СРСР та й годі. Там проблеми не вирішувалися місяцями якщо не роками.

 

Юрій Луканов з мережі Фейсбук

MIXADV

цікаве

Be the first to comment

Leave a Reply