ВИЗНАЧНИЙ УКРАЇНСЬКИЙ ПИСЬМЕННИК ЗАПРОПОНУВАВ АЛЬТЕРНАТИВУ АКЦІЇ “БЕЗСМЕРТНИЙ ПОЛК”

Бугогардівське козацтво

28/03/2024 AA 0

Чорним шляхом З давніх-давен Середнє Подніпров’я стало вузлом усіх доріг. Безмежні степові гони сприяли становленню вільного, непокірного характеру тих, хто тут проживав. Хай то будуть […]

Письменник Андрій Курков запропонував українцям провести альтернативну акцію російському “Безсмертному полку” – пройти вулицями міст країни з портретами загиблих на Донбасі українських героїв, а також з фото українських в’язнів Кремля.

Свою позицію відомий автор озвучив у себе на сторінці в Facebook.

Він зазначив, що уряд країни-агресора вже профінансував з бюджету проведення в Києві акції на честь ветеранів Другої світової війни, і до цієї ініціативи вже традиційно приєднався один з найбільших українських телеканалів.

“Телеканал” Інтер “від імені “Союзу (померлих) ветеранів” наполегливо кличе телеглядачів прийняти 9 травня участь в російській акції “Безсмертний полк”, на яку гроші виділяє уряд РФ. У Києві. Збір в парку Слави. А може треба пройтися по містах України не з портретами загиблих за країну, якої більше немає, а з портретами загиблих за Україну на Донбасі, з портретами зниклих без вісти там же і в Криму, з портретами викрадених і захованих в тюрмах РФ українських громадян?” – написав Курков.

Нагадаємо, у СБУ повідомили, що російські спецслужби готували провокації в Україні до 9 травня 2018 року.

MIXADV

цікаве