Наливайченко: «На підкуп виборців Порошенко вже витратив понад мільярд гривень»

Габон став найбільшим експортером авіазапчастин до Росії, – росЗМІ

29/03/2024 AA 0

Згідно з даними російської митниці, Габон несподівано став найбільшим експортером запчастин для літаків до Росії. Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на The Moscow Times. У російських ЗМІ пишуть, […]


Щодня на YouTube-каналі Валентина Наливайченка виходить програма «Час Справедливості», де кандидат в Президенти України Валентин Наливайченко відповідатиме на запитання, що йому ставлять у соцмережах.

Як ви прокоментуєте заяви Авакова про посилення контролю за таким ганебним явищем, як підкуп виборців? І друге запитання – прокоментуйте інформацію про те, що заступник голови фракції БПП фігурує у кримінальних провадженнях стосовно порушень на виборах.

Наша команда «Справедливості» у Сумах, Чернівцях, Києві, Ужгороді задокументувала факти організації підкупу виборців штабом Порошенка. Більше того, я передав докази Міжнародній канадській місії спостерігачів. Конкретні докази – копії карток, на які ці скупники голосів отримують по тисячі гривень, копії всіляких незаконних інструкцій, які штаб Порошенка включно з тими особами, які назвав міністр внутрішніх справ, організовує, роздає і оплачує «чорною» готівкою. Тільки за перший місяць такого підкупу вони витратили більше мільярда гривень. Вдумайтесь, які ресурси викрадені в людей! Вони хочуть знову купити собі владу на п’ять років, купити собі можливість протягом наступних п’яти років красти і брехати людям. Наша відповідь – моя і Руху «Справедливість» та інших демократичних сил – ми об’єдналися, ми будемо протидіяти підкупу виборців, разом з міжнародними спостерігачами будемо зривати такі схеми. Передаємо вже і далі будемо передавати ці докази в МВС та ЦВК, вимагаючи зняти з реєстрації такого кандидата в президенти та притягнути до кримінальної відповідальності. А гроші, що йшли на підкуп, вони мають здати в українську казну, щоб було що виплачувати пенсіонерам. Краще ми людям субсидії заплатимо з тієї «чорної» готівки. Ось як я бачу справедливість тут і зараз.

Сенс у Ваших словах є, але як це реально зробити? Як домогтися цього?

Я напряму звертаюся як кандидат у президенти – кожен, хто хоче разом зі мною зупинити підкуп, хто хоче захистити вільні вибори, звертайтеся, і я подам ваші кандидатури до виборчих комісій. Я подав до всіх окружних комісій своїх представників. І разом з вами ми сила. Ми точно не дамо скупити ці вибори і не дамо сфальшувати волю народу. Як кандидат у президенти стверджую: разом з міжнародними партнерами, разом з кожним з вас ми захистимо вибір українських громадян. Разом ми зможемо все!

Ви маєте можливість поставити свої запитання Валентину Наливайченку в його соцмережах:
Facebook — @Nalyvaichenko.valentyn
Instagram – nalyvaichenkovalentyn
Telegram — https://t.me/nalyvaichenko

MIXADV

цікаве