Вітаємо з Днем Державного  Прапора України та 27-ю річницею  Незалежності України!

Габон став найбільшим експортером авіазапчастин до Росії, – росЗМІ

29/03/2024 AA 0

Згідно з даними російської митниці, Габон несподівано став найбільшим експортером запчастин для літаків до Росії. Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на The Moscow Times. У російських ЗМІ пишуть, […]

 

Результат пошуку зображень за запитом "поздоровлення з днем прапора"

Український народ з-поміж інших націй завжди вирізнявся надзвичайною волелюбністю, нестримним прагненням свободи та незламною силою волі. Зараз ми змушені відстоювати державний суверенітет нашої країни, обороняти територіальну цілісність кордонів та захищати власне право жити на рідній землі.

Історично склалося, що напередодні Дня Незалежності ми відзначаємо День Державного Прапора України. Благородні синій та жовтий кольори неба і пшениці символізують небесну блакить та працелюбність українців. Сьогодні державний стяг став для нашої нації символічним оберегом, який наповнює серце почуттям патріотизму, любові до Батьківщини та гордістю за свій народ.

Впевнені, що невдовзі ми будемо святкувати довгоочікувану Перемогу в неоголошеній війні на сході нашої держави, у повному складі всіх областей від заходу до сходу, від півночі до півдня!  Міцного українського козацького духу, щастя та добробуту в родинах,  посмішок та здоров’я.

З днем Державного прапора України!

З Днем Незалежності, Україно!

Кандидати у депутати міської ради Кропивницького від партії “Батьківщина” Олександр Крившенко, Гліб Підковський. Сергій Богданов та Віктор Згама.

 

MIXADV

цікаве