Базар-вокзал чи Кропивницький

Микола Княжицький: За крок до заборони діяльності РПЦ

28/03/2024 AA 0

Микола Княжицький, український журналіст, народний депутат України Фото: Олена Чернінька Знову обшуки та арешти з розкриттям чергової мережі агентів російських спецслужб в середовищі Української православної […]

Ось так у Кропивницькому “облагороджуються” клумби! Під охороною поліції продовжується справа спорудження скандального ларька біля “Мелодії”. Під час зустрічі з громадськістю, яка проти таких ноу-хау в місті, Райкович довів, що не доріс іще бути міським головою, бо в пріоритеті в нього лише утилітарні інтереси власного бізнесу! Ця людина уявлення не має, що таке громадський простір та архітектурне обличчя міста! Для нього місто — це базар-вокзал! Тому забудова триває…
Але згадаймо слова нашого земляка, героя Небесної сотні Віктора Чміленка: “Коли беззаконня стає законом, тоді спротив стає обов’язком!”
Якщо ви поділяєте ці погляди, і вас не влаштовує стан справ із забудовою громадського простору в місті, то прийдіть у суботу на флеш-моб о 14 год. до “Мелодії”.
Не лякайтеся, ми не будемо там жбурлятися ковбасою, попередній допис про це був шоковою терапією, свідомою провокацією, щоб привернути увагу до проблеми (до того ж я згоден, не потрібно робити їм виторг)! Акція буде символічною і стосуватиметься не лише “Ятрані”, а й усіх інших об’єктів, що будувалися, будуються і ще тільки плануються в місті. Якщо вас це болить, прийдіть на протест. Нам треба побачити, скільки в місті є однодумців, які не бажають жити як на вокзалі. А отой ларьок обрано не випадково:
по-перше, це зводить мер, який би мав навести порядок і нарешті припинити ці загарбницькі забудови, натомість він подає приклад і запускає цю хвилю. По-друге, на тій клумбі це перший об’єкт і тепер лише справа часу, не зоглянемось, як там притуляться інші такі ж ларьки і заполонять увесь громадський простір перед будинком. Так що міркуйте, ви з нами чи вам всеодно.
П.С. але потім не пишіть “уміляющих” постів про те, яким гарним колись було наше місто, просторим, без ларьків і без реклами. Ми самі дозволили його зробити таким, яким воно стало і продовжує ставати ще гіршим!

Світлина від Олександра Ратушняка.
Світлина від Олександра Ратушняка.
Світлина від Олександра Ратушняка.
Світлина від Олександра Ратушняка.

MIXADV

цікаве