У Кропивницькому на стоянці громадського активіста стався вибух

Бугогардівське козацтво

28/03/2024 AA 0

Чорним шляхом З давніх-давен Середнє Подніпров’я стало вузлом усіх доріг. Безмежні степові гони сприяли становленню вільного, непокірного характеру тих, хто тут проживав. Хай то будуть […]

Ігор Козуб інформацію про вибух підтвердив

У суботу, 21 липня, вибух на стоянці у Кропивницькому за адресою Чорновола, 2В, пошкодив п’ять автомобілів.

Про це пише «КП», передає CBN.

Поліція відкрила провадження за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу – хуліганство, вчинене з застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень. Версію про замах на вбивство правоохоронці не розглядають.

Як вдалося з’ясувати «КП», вибухівка здетонувала на території «складів Брайченка». Про інцидент повідомила директор товариства з обмеженою відповідальністю «Комунальник-сервіс» Олена Карпенко.

Згідно з інформацією YouControl, засновником ТОВ є представник ВО «Рух захисту української мови» та ГО «ДІЯ» (Національний рух «Державницька ініціатива Яроша») Ігор Козуб.

Сам Ігор Козуб інформацію про вибух підтвердив.

«Що за предмет (вибухнув – «КП»), я нічого не знаю і тому пояснювати не можу. Погроз не було. Там звичайна хуліганка може бути просто. Зараз дуже багато на руках різних пристроїв… Та хай займаються правоохоронні органи», – сказав він.

Слід нагадати, що два тижні до того було певне  з’ясування стосунків з вірменським угрупуванням латифундиста Вячеслава Цатуряна під час сесії Соколівської ОТГ. Відповідальність за спробу теракту, ясна річ ніхто не взяв. В Кропивницькому  ще немає такого звичаю. Лякають натяками і з під тишка.

MIXADV

цікаве