Якщо красти, то завжди і скрізь: Табалов обкрадає людей навіть на сметані

Габон став найбільшим експортером авіазапчастин до Росії, – росЗМІ

29/03/2024 AA 0

Згідно з даними російської митниці, Габон несподівано став найбільшим експортером запчастин для літаків до Росії. Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на The Moscow Times. У російських ЗМІ пишуть, […]

Якщо красти, то завжди і скрізь: Табалов обкрадає людей навіть на сметані

Секретар міської ради Кропивницького Андрій Табалов настільки жадібний, що не пропустить найменшої можливості, аби десь когось не обікрасти.

Так, нещодавно користувачка Фейсбуку Катя Борисюк опублікувала на своїй сторінці фото, де вага придбаної сметани ТМ “Волошкове поле” майже вдвічі менша, ніж зазначено на упаковці.

Табалов обкрадаэ людей

За даними єдиного державного реєстру юридичних осіб, власниками та кінцевими бенефіціарами є секретар міськради Кропивницького Андрій Табалов разом з батьком.

Табалов

Родина Табалових відома кропивничанам давно. Головною метою сімейства завжди було дорватись до влади, щоб мати можливість красти з бюджету кошти, отримувати тендери та відкати з робіт (ремонти, дороги, капітальне будівництво і т.д.), що проводяться за бюджетні кошти. Так складалось, що зажди у цьому питанні вони були невдахами. Навіть незважаючи на продуктові пакети, якимиТабалові засипають песіонерів перед виборами і на свята, кандидат у мери Андрій Табалов у 2015 році отримав лише третій результат.

Пощастило Табаловим лише одного разу – коли у 2010 році батько і син потрапили до Верховної Ради. Але, отримавши такі омріяні крісла нардепів, вони зрадили виборців та політичну силу, з допомогою якої змогли потрапити до Парламенту. З тих пір Табалові стали асоціюватися з курячими тушками – це прізвисько міцно “приклеїлось” до нинішнього секретаря.

Тому, ставши секретарем міськради Кропивницького і, нарешті, отримавши доступ до бюджету міста, Андрій Табалов сконцентрував всі грошові потоки на собі, крадучи скрізь, де тільки можна.

Поставивши на ключові посади своїх людей, Табалов став отриувати кошти з відкатів та хабарів. Фірми Табалова “виграли” тендери на постачання продуктів харчування для закладів освіти Кропивницького, таким чином у кишенях секретаря осіло 34 мільйони бюджетних коштів за півтора роки.

Привласнивши у свій час майже всі автовокзали області, Табалов перетворив їх на “свинюшники”, що потопають у смороді та смітті, не вкладаючи жодної копійки у розвиток, а тільки висмоктуючи гроші.

Але, як видно, жадібність Табалова не має меж. Тому секретар використовує будь-які способи, щоб ошукати людей і збагатитись ще більше. Так, наприклад, можна обважувати людей на хлібі молочній продукції. І плювати Табалов хотів на те, що, бабуся рахує копійки з пенсії, аби дозволити собі декілька разів на місяць купити сметану чи молоко – продукти, на яких серетар вже завідомо обікрав її.

Але рано чи пізно за все вкрадене доведеться заплатити. І, судячи з масштабів, розплата ця буде страшною.

MIXADV

цікаве