Знову на тропу ремонту з бензопилами

Габон став найбільшим експортером авіазапчастин до Росії, – росЗМІ

29/03/2024 AA 0

Згідно з даними російської митниці, Габон несподівано став найбільшим експортером запчастин для літаків до Росії. Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на The Moscow Times. У російських ЗМІ пишуть, […]

 

Влада  Кропивницького та підрядник-виконавець робіт з ремонту вулиці Тютюшкіна(Бабушкіна) знову по-тихому, продовжили пиляти дерева та робити розмітку дороги. Тим самим порушили дану на словах обіцянку  призупинити роботи до залагодження конфлікту з мешканцями вулиці.

На третій день після сходки мешканців,обіцянок та підписання звернення міському голові Андрію Райковичу, все почалося спочатку.  Зранку, коли більша частина мешканців попрямувала на роботу, працівники підрядника ТОВ «Ноосфера центр» почали пиляти дерева. Хто дав команду продовжити роботи невідомо. На місце події, де зійшлися протестуючі мешканці вулиці та виконавці робіт приїхала поліція. А от від міською влади ніхто не прибув. Кажуть, що в них поважна причина – засідання сесії. Але ж не всі хто пішов у сесійну залу депутати, і не всіх стосується її порядок денний.

Сходку призначили на завтра, про, що повідомили міську владу, представників якої чекають з роз’ясненнями та для узгодження всіх питань ремонту.  У разі, якщо до мешканців вулиці Тютюшкіна не дослухають, то вони готові на знак протесту перекрити рух на сусідній пожвавленій вулиці Короленка. Телебаченя та майже всі представники ЗМІ обійшли подію увагою. Чи то не встигли, чи то команду таку отримали. Підтримати мешканців вулиці прибули,як і раніше представники партії «Батьківщина», кандидати у депутати міської ради Кропивницького Олександр Крившенко, що є мешканцем мікрорайону, Гліб Підковський, Сергій Богданов та Віктор Згама.

І знову про питання  дуже невдалого благоустрою слід відзначити, що далі буде продовження. Влада в свою чергу з неохотою і демагогією і досі підходить до вирішення цього питання, що полягає у нествореннi незручності мешканцям вулиці. А що треба: максимально зберегти зелені насадження та дотриматись нормативно норми відстані від будинків до проїжджої частини. А цього не роблять ремонтники, прикриваючись невдалим проектом, який замовляла міська влада.

MIXADV

цікаве