Громадянство України не може бути іграшкою! – В.Наливайченко

Габон став найбільшим експортером авіазапчастин до Росії, – росЗМІ

29/03/2024 AA 0

Згідно з даними російської митниці, Габон несподівано став найбільшим експортером запчастин для літаків до Росії. Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на The Moscow Times. У російських ЗМІ пишуть, […]

Ось що я думаю про позбавлення президентом України Петром Порошенком Михайла Саакашвілі українського громадянства:

Перше. Це – зухвалий антиконституційний і антизаконний акт Петра Порошенка. З іншого боку – це акт відчаю і страху перед власними громадянами.

Друге. Михайла Саакашвілі позбавлено громадянства виключно з політичних міркувань. Порошенко і його поплічники-корупціонери консервують свій режим, ховають награбоване в офшорах. Тому й перелякані!
Це – політична помста режиму Саакашвілі. Це – його політичне переслідування.

Третє. Громадянство України не може бути іграшкою в руках президента: хочу – дав, хочу забрав. Дії президента є вибірковими і політично вмотивованими – позбавляючи громадянства українського опозиційного діяча, він закриває очі на подвійне громадянство лояльних владі чиновників і депутатів.

Четверте. В такий підлий спосіб влада відреагувала на створення штабів спільних дій задля координації спільної боротьби проти брехні і корупції, заради гідного життя українців.

П’яте. Це – важкий удар по іміджу України, яка через такі рішення влади скочується у чорну прірву переслідування тих, хто думає інакше, критикує владу, хоче змін на краще. Рішення позбавити Михайла Саакашвілі громадянства не може не викликати негативну реакцію в цивілвізованому світі.

Ми не зупинимося. Ми продовжимо нашу спільну боротьбу.

Valentyn Nalyvaichenko

MIXADV

цікаве

Be the first to comment

Leave a Reply