За Віду і Вукоєвича: сторінку ФІФА у Facebook завалили “Слава Україні!”

Габон став найбільшим експортером авіазапчастин до Росії, – росЗМІ

29/03/2024 AA 0

Згідно з даними російської митниці, Габон несподівано став найбільшим експортером запчастин для літаків до Росії. Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на The Moscow Times. У російських ЗМІ пишуть, […]

 

Українці організували флешмоб з “набігом” на офіційну сторінку FIFA

FIFA поплатилось за своє ганебне рішення покарати хорватів і екс-динамівців Домагоя Віда і Огнена Вукоєвича за те, що вони присвятили Україні перемогу над збірною Росії.

Після того, як FIFA оголосила попередження Домагою Віду, заявивши, що він може бути дискваліфікований, а Федерація футболу Хорватії вигнала колишнього півзахисника київського Динамо Огнєна Вукоєвича зі збірної, де він був помічником тренера, українці стали на захист футболістів.

В соцмережах  українці висловили свою думку про вчинок екс-динамівців та розкритикували реакцію на це ФІФА.

Однак, на цьому не зупинились і організували флешмоб з набігом на офіційну сторінку FIFA у Facebook. Українці поставили оцінку Міжнародній федерацію футболу та написали своє гасло – тепер там більше 130 тисяч “одиничок” і всюди “Слава Україні!”.

 

Ми закликаємо всіх взяти участь у цьому флешмобі, щоб хоча б таким чином підтримати наших хорватських друзів та подякувати їм.

Нагадаємо, що футболісти збірної Хорватії, які забили вирішальні голи у матчі ЧС, присвятили Україні перемогу над збірною Росії.

Колишні гравці ФК “Динамо”, хорвати Домагой Віда і Огнен Вукоєвич, записали після матчу зі збірною Росії на ЧС-2018 відеозвернення, в якому заявили, що присвячують перемогу українцям і виголосили привітання : “Слава Україні!”.

За це екс-динамівці отримали покарання від ФІФА .

Як повідомляв портал “Знай.ua”колишнього півзахисника київського Динамо Огнєна Вукоєвича вигнали зі збірної Хорватії.

Про це повідомили на офіційному сайті Хорватської федерації футболу. Причиною відрахування Вукоєвича є відео, на якому він та Домагой Віда святкують перемогу над Росією, скандуючи “Слава Україні”.

MIXADV

цікаве