Керівництво Зірки визначилося з кандидатурою наставника команди

Габон став найбільшим експортером авіазапчастин до Росії, – росЗМІ

29/03/2024 AA 0

Згідно з даними російської митниці, Габон несподівано став найбільшим експортером запчастин для літаків до Росії. Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на The Moscow Times. У російських ЗМІ пишуть, […]

Керівництво Зірки визначилося з кандидатурою наставника команди

    Рішенням керівництва клубу, сьогодні виконувачем обов’язків головного тренера нашої команди призначено Андрія Горбаня.

 

Андрій Павлович був представлений колективу клубу на новій посаді.

Андрій Горбань це дійсно та людина, яка віддана «Зірці». Він прийшов в команду понад 20-ть років тому ще в далекому 1997 році. Поступово Горбань став гравцем основного складу. В 2003 році разом з командою повернувся до еліти українського футболу. Саме Горбань, як кваліфікований та непоступливий півзахисник, який гарно вмів розпочинати атаки, вніс свій вагомий внесок в те, що кіровоградці впевнено виграли той чемпіонат в Першій лізі. Андрій Горбань провів 32 гри за сезон, а всього за кар’єру в його активі 122 гри в складі «Зірки».

Після закінчення ігрової кар’єри Андрій Павлович залишився відданим футболу та нашому місту. Він пройшов нелегкий шлях від починаючого тренера, котрий вчився разом зі своїми вихованцями, до наставника «Зірки» U-19, який не боявся експериментувати й сміливо довіряти місце в складі зовсім юним футболістам. Тож Андрій Горбань має свій підхід до молодих футболістів, на яких він і буде спиратися в ході наступного сезону в Першій українській лізі. Тож, бажаємо Андрію Павловичу Горбаню досягти поставленої мети й підняти нашу «Зірку» до чергової вершини.

До тренерського штабу наразі також увійшли тренер Олександр Кочура, тренер воротарів Артем Коледа та тренер-селекціонер Олександр Ромашев.

 

Андрій Горбань

Народився 21 березня 1978 року.

Футболом почав займатись з 6 років.

З 12 років виступав за ДЮСШ «Спартак» (Харків).

Перші тренери: Пільгуй М.В., Лінке В.І.

З 1992 по 1997 рр. навчався в Харківському спортивному інтернаті, де одержав диплом молодшого спеціаліста по спеціальності «Фізичне виховання».

З 1999 по 2004 рр. навчався в Харківській державній академії фізичної культури. Одержав повну вищу освіту за спеціальністю «Олімпійський і професійний спорт».

З 1996 по 2009 рр. грав за команди «Зірка» (Кіровоград), «Зоря» (Луганськ), ПФК «Олександрія», ПФК «Севастополь», «Нива» (Тернопіль), «НЗФ-Електрометалург» (Нікополь), «Туран» (Тауз, Азербайджан). Майстер спорту.

З 2009 р. по 2012 р. працював тренером-викладачем з футболу в ДЮСШ «Зірка-Спартак».

З 2012 р. – тренер-викладач ДЮФШ Академія ФК «Зірка» (група 2001 р.н.).

З 2017 р. – тренер команди «Зірка» U-19.

 

До тренерського штабу наразі також увійшли тренер Олександр Кочура, тренер воротарів Артем Коледа та тренер-селекціонер Олександр Ромашев.

Нагадаємо, що після вильоту “Зірки” з УПЛ посаду головного тренера команди покинув Роман Монарьов.

MIXADV

цікаве