Московські попи огризаються

Габон став найбільшим експортером авіазапчастин до Росії, – росЗМІ

29/03/2024 AA 0

Згідно з даними російської митниці, Габон несподівано став найбільшим експортером запчастин для літаків до Росії. Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на The Moscow Times. У російських ЗМІ пишуть, […]

Приміщення на вулиці Павла Сніцаря (кол. Ленінградська), 36, в обласному центрі не належить церкві. Про це повідомили у прес-службі Кіровоградської єпархії УПЦ.

«Дана будівля ніколи не належала та не належить громаді Свято-Успенського храму Кіровоградської єпархії Української Православної Церкви, – йдеться у повідомленні. – У період будівництва Свято-Успенського храму з 2008 року по 2014 рік, з доброї волі та дозволу власника приміщення колишнього будинку культури у парку Крючкова Чернишова С. С. у даному приміщенні тимчасово проводилися богослужіння. З 2014 року літургічне життя приходу та вся духовно-просвітницька діяльність віруючих звершуються у новозбудованому типовому Свято-Успенському храмі. Відповідно, з 2014 р. у приміщенні, яке зараз виставлене на аукціон, не відбувалося жодних релігійних відправ чи то місіонерських заходів».

У прес-службі єпархії також порадили журналістам: «Пам’ятайте, що ви покликані висвітлювати життя суспільства через призму правди, а не вишукувати лицемірні сенсації заради брудного та брехливого піару. У всі часи існування Церкви Христової на Землі знаходилися люди, які своїми наклепами намагалися нищити Церкву Божу та нівелювати її авторитет. Потрудіться, поцікавтеся їхньою долею…» Ну чим не прихована погроза з боку “святих отців”? То за що вони там моляться? Хто післятаких слів сумніватиметься, що не за утиски журналістів, які їм не подобаються і пишуть про їхню “братву” правду-матку?

Варто нагадати “святим отцям” з РПЦ, нежитлове приміщення на вулиці Павла Сніцаря (Ленінградській), 36, в обласному центрі продається з аукціону. На табличці біля входу в будівлю написано: «Храм успения Пресвятой Богородицы», і це є дійсним фактом. То до чого такі заявочки для журналістів, коли три роки ліньки вивіску про свою колишню неоплачену присутність зняти. Бог все бачить, і дарма робити такі повчальні заяви, що протирічать дійсному стану речей. То ж інших повчай, і сам будь правдивим.

MIXADV

цікаве

Be the first to comment

Leave a Reply