Чергова гібридна брехня

Бугогардівське козацтво

28/03/2024 AA 0

Чорним шляхом З давніх-давен Середнє Подніпров’я стало вузлом усіх доріг. Безмежні степові гони сприяли становленню вільного, непокірного характеру тих, хто тут проживав. Хай то будуть […]

У Вищому адміністративному суді України в Києві розпочалося судове засідання щодо нібито незаконного перейменування Кіровограда сьогодні, 15 червня. Про це повідомляє DOZOR.

За інформацією, судове засідання щодо адміністративного позову відбувається вперше цього року, оскільки кілька разів суд переносили через відсутність колегії суддів.

Серед позивачів, які були у залі судових засідань, відомі прихильники “русского міра”, серед них – Артем Стрижаков, Валентина Бажан, Олександр Рацул, Анна Ніжнікова.

Наразі позивачі висловили недовіру суддям, як і слід було очікувати, які ведуть справу, вимагаючи їх відведення через неналежний розгляд справи та тиск з боку представників Верховної Ради. Суд оголосив перерву з цього приводу. Вочевидь стало зрозуміло хто насправді затягує цю справу.

Перше судове засідання з приводу незаконного перейменування обласного центру відбулося 16 серпня, однак було перенесене через неявку представників ВР, які є відповідачами у справ. А справ було всього близько п’ятнадцяти, бо проросійські сили в такий спосіб зображували масовий протест. Коли ж суд нарешті розпочався, то з боку  “позивачів” почалися протяжки. А прихильники Путіна у міській раді тим часом, користуючись таким сумнівним приводом одинадцять місяців не перейменовують міську раду! Дуже прикро , що за такі дії Верховна Рада не передбачила кримінальної  чи адміністративної відповідальності, як у випадку з колорадською стрічкою, або хоча б позбавлення громадянства чи депортації таких ворожих українській державі осіб. Тоді і позовів не було б, і багато чого іншого з негативу та дестабілізації .

14393852_1207634402632751_1001114416_o.jpg?w=220&h=126&crop=1

А тим часом через недосконале законодавство з боку прихованих та відвертих сепаратистів у місті час від часу влаштовуються провокації та утиски і переслідування українських патріотів.  А це чергове  нагадування, що недобитий ворог завжди небезпечний.

І на останок зясувалося, що Колегія Вищого Адміністративного Суду України у справі проти перейменування Кіровограда на Кропивницький відмовила позивачам у відведенні суддів, повідомляє ”Страна ua”.

“Суд відхилив клопотання і постановив перенести засідання за суттю звернення на 27 червня. Не вистачає сил у ”громади”, щоб витягнути кляту ріпку. Зовсім трошки, мабуть – мишки. Але вони не здаються. Головний позивач – народний депутат від ”Опозиційного блоку” С. Ларін повідомив кореспонденту: ”Ми дійдемо до ЄСПЧ і доб’ємося того, що жителі міст самі будуть визначати назви своїх населених пунктів, де жили їхні діди, живуть вони і де будуть жити їхні внуки”. Щось не пам’ятаю, щоб по сусідству з моїм дідом у населеному пункті на Інгулі жив громадянин на прізвище Ларін. Почекаємо 27-го, там вже й до ЄСПЧ недалеко.” – написаву соцмережі віомий журналіст, історик за фахом і краєзнавець Юрій Матівос.

Тож стрижаковський ресурс “Дозор” дещо приховав суттєве… Є така форма брехні – сказати половину правди! А напівправди в природі не існує.  На війні, як на війні, а на гібрідній з кацапами – де ступнуть – там і брехнуть, і тим портять повітря. Отака вона гібридна екологія. Брехня гібридна ткаж огидна…

А ще –   сєпар -єлисаветградці завезли до Києва під суд майже сотню “протестувальників” з підприємств міста, власники яких обома руками за “рускій мір” . Бабульок з іконами, донбаською версією цього разу не  звозили, мабуть,з .метою економії коштів на “святоє дєло”.

Далі судове засідання перенесли на 15 серпня, і про причини, які можуть бути банальними, замочують навіть позивачі. А тим часом в Кропивницькому під дату перейменування “боєвиє котіки Путіна” організували нову хвилю “демократичної істерії”. Кому за що платять – той тим і займається… Лише патріоти все роблять безкорисно.

Чергова гібридна брехня

Читать полностью: http://h.ua/story/438782/#ixzz4nRWJXXRd

MIXADV

цікаве

Be the first to comment

Leave a Reply