Нові  PR –ходи Андрія Максюти

Бугогардівське козацтво

28/03/2024 AA 0

Чорним шляхом З давніх-давен Середнє Подніпров’я стало вузлом усіх доріг. Безмежні степові гони сприяли становленню вільного, непокірного характеру тих, хто тут проживав. Хай то будуть […]

 

Спецінспектор з благоустрою міста Кропивницького  Андрій Максюта знову кіногерой з новим багато хвилинним роликом про депутата міської ради Віталія Бєлова. Тема розкрути в мережі Фейсбук  депутата від опозиції до міського голови триває вже не перший місяць. І як тут не виникнути припущенню про політично-соціальне замовлення про цькування опозиціонера?

Нова тема на цьому депутатові полягає у «неправильному відновленні» загадково згорівших торгівельних павільйонів, що в побуті назвали МАФами. Павільйони , ще недобудували, а вже виявили порушення – зайві сто метрів довжини! Але як це стосується питання благоустрою, яке курує у місті спеціальна інспекція?

Раніше і інспекцій таких не було, не говорячи про те, що їм робити на недобудовах. Там всі питання вирішувалися  завжди іншими службами з охорони праці, пожежниками, кураторами з архітектури, геодезистами. Останні все ретельно обміряли та складали виконавчі схеми. Завжди в природі будівництва сантиметри та метри  не завжди співпадали з кресленнями, але розміри відхилень ні відбійним молотком, ні адміністративними протоколами сторонніх інспекцій ніхто не виправляв. Фіксували факт, по якому обраховували обсяг виконаних робіт.

А де пане Максюта проанонсований  вами облік ям на тротуарах і дорогах та їх усунення? Лише у розділі «теплих слів та обіцянок»?

MIXADV

цікаве