УГОРЩИНА ПРЯМО ПОГРОЖУЄ УКРАЇНІ ВІЙНОЮ

Бугогардівське козацтво

28/03/2024 AA 0

Чорним шляхом З давніх-давен Середнє Подніпров’я стало вузлом усіх доріг. Безмежні степові гони сприяли становленню вільного, непокірного характеру тих, хто тут проживав. Хай то будуть […]

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан розглядав варіант! Застосування Збройних сил Угорщини на территорії України.

“Мова  йде про  те, що Віктор Орбан поставивши Міноборони Угорщини завдання проаналізувати варіанти дій силових структур Угорщини для захисту угорської діаспори на українській территоріх”, – йдеться в матеріалі LB.

Правда, вказівка була сприйнята угорськими військовими без ентузіазму.

Крім того, згідно з їхніми висновками, по-перше,  фізичне втручання Угорщини в ситуацію на Закарпатті призведе до критично непередбачуваних НАСЛІДКІВ для цієї країни.

Як і друга, бойовий Потенціал угорської та української армій непорівнянній.

Як і Третє, стан боєготовності навіть існуючих Збройних сил Угорщини НЕ дозволяють Здійснювати Ніякі СИЛОВІ Акції – більшість їх бойовий підрозділів просто не зможуть вісуватіся з технікою за Межі своїх баз.

Як повідомлялося, Угорщина пообіцяла “боляче вдаріті по Майбутнього України” у відповідь на Підписання закону “Про освіту” президентом Петром Порошенко. Министр закордонний справ Угорщини Петер Сійярто заявил, что Угорщина буде блокуваті будь-які ініціативи України в напрямку європейської інтеграції та в рамках участия в програмах “східного партнерства”.

Глава комітету з міжнародніх справ ВР Ганна Гопко заявила, що загрози Угорщини блокувати евроінтерграційні процеси України через закон “Про освіту” є наслідками “теплих зв’язків з путінським режимом” і низьких політичною культурою будапештських політиків.

22.03.2018

https://www.bimber.in.ua/ugorshhyna-rozglyadaye-varianty-vvedennya-vijsk-v-ukrayinu/

b2a87f593044

MIXADV

цікаве