Ігор Мосійчук про люстру і купол Верховної Ради

Габон став найбільшим експортером авіазапчастин до Росії, – росЗМІ

29/03/2024 AA 0

Згідно з даними російської митниці, Габон несподівано став найбільшим експортером запчастин для літаків до Росії. Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на The Moscow Times. У російських ЗМІ пишуть, […]

Мені не відомо про жодні факти чи подробиці підготовки замахів на українських урядовців чи президента.
В той же час з джерел у спецслужбах мені достеменно відомо, що розслідується як мінімум дві спроби збройної атаки на український парламент в тому числі і в часі перебування там найвищих посадових осіб української держави.

Затриманий «переговорник» Рубан не просто віз з ДНР арсенал зброї для реалізації такого злочинного наміру а й вів перемовини з рядом українських вояків які мали на його думку стати його виконавцями. Чи затримані спільники Рубана? Переконаний незабаром СБУ повідомить більше фактажу в цій справі але в той же час не виключаю, що частина військових яких Рубан підмовляв до організації збройного нападу на український парламент, повідомила про його злочинний намір українські спецслужби, що і дало можливість не тільки запобігти теракту а й детально задокументувати злочинні дії «переговорника».

 

Я вітаю блискучі оперативні дії українських спецслужб по виявленню ворожої агентури.
В той же час хочу звернути увагу їхніх працівників на дві дуже важливі обставини.

1. Настав час на законодавчому рівні розробити цілісну державну програму боротьби з тероризмом. Яка б не тільки допомагала силовикам запобігати та розслідувати теракти а й з шкільної лави готувала українців до протидії і запобіганні терору. Маємо усвідомити, що з початком російської агресії терор постукав у наші двері на десятиліття і мусимо брати на озброєння світовий досвід (в першу чергу Ізраїля) та зупинити терор на порозі нашої спільної домівки – української держави!

2. Найбільш уразливим з боку терористів якщо говорити про будівлі державної влади є купол українського парламенту під яким розташована величезна скляна люстра.
І це я говорю не тому, що саме під люстрою розташовані місця нашої фракції Радикальної партії Олег Ляшко а тому, що влучення в купол декількох зарядів призведе до гибелі майже всіх хто буде знаходитись в парламентській залі, ложах та на балконах. Людей просто посіче мільйонами осколків. Чи потрібно це комусь робити? А ви пригадайте як російські спецслужби знищили над Смоленщиною літак з президентом Польщі та майже всім військово-політичним керівництвом польської держави. Пригадайте і задумайтесь адже у них тоді навіть війни не було!

Ігор Мосійчук,

Народний депутат України

MIXADV

цікаве